Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"ha az egyik fél kirívó módon nem teljesíti a házastársi kötelezettségeit, és ezt az Erkölcsrendészeti Hivatal bizonyítja, akkor a másik (vétlen) fél szabadon felbonthassa a házasságot. "
Fordítok: ha a csaj nem engedi, hogy megerőszakolják, a pasi dobhatja. A nőnek - aki elmondásod szerint nincsen semmire kényszerítve csak a kötelező szexre - annak persze ilyen joga nincsen.
Nem tekinted tárgynak a nőket, ugyan.
3659, vagy inkàbb csak neked se lenne humorod mélyszegénységben élni, csak mert nem akarsz akárkivel lenni. Nem mellesleg azzal, ha plusz pénzt adsz azért, hogy ne legyen valaki kapcsolatban, ha férfi épp ellentétes hatást érsz el, mint az "ösztönzés".
Azt meg hagyjuk is, hogy amikor elveszel az büntetés, mikor jutalmazol az ösztönzés.
Tehát a valóságban a szingli nőket ellehetetlenítéssel büntetnéd, miközben a szingli férfiakat anyagilag jutalmaznád.
"A szex házasságon belül kötelező"
Nem, olyan semmilyen körülmények között nincs, hogy kötelező a szex. Akkor van szex, ha mindkettő fél kölcsönösen szeretné.
Nem zavar, hogy ugyanazt a semmit osztjátok kommentek százain keresztül? 😂😂 Kb. ugyanezek mentek 200-zal ezelőtt is. A kérdező nőgyűlölő, de tagadja, a női válaszolók ezért osztják a fejét.
Van értelme ilyen emberre pazarolni az időtöket, lányok? Vagy csak nektek sincs életetek, mint neki?
3658
Nincsenek elnyomva a férfiak. Lehet próbálkozni, ha elsőre nem jön össze, mehet a következő nőhöz. Az, hogy nem mondunk igen egy undorító, higiéniát mellőző pasival való szexre, az minden, csak nem elnyomás.
Az elmúlt néhány, évszázad során a jelenlegi idők azok, ahol leginkább közelít az egyenlő viszonyokhoz. Az általad felvázolt disztópiában semmi, ismétlem SEMMI egyenlő viszony nincsen... Te a nőket nem ösztönöznéd, hanem büntetnéd. Csak egy példa....
Szerinted melyik a jobb? Ha én azt mondom, hogy mondjuk velem kell együtt lenned, különben elveszem az összes értékedet, vagy az, hogy ha velem vagy, kapsz miattam havi 200 ezer pluszt.
Melyik az, amelyik valóban ösztönző lenne? Lehet, tévedek, de engem a második kicsit jobban ösztönözne arra, hogy olyannal legyek együtt, akit nem, hogy nem szeretek, hanem még csak egy kicsit sem szimpatikus számomra...
A néhány kifejezetten sikeres férfire meg ne irigykedj. Nem az ő hibájuk, hogy nem akar téged egy nő sem, hanem a tiéd.
"engem spec valahol szórakoztat, azért vagyok itt. Főzés, vagy kaja közben, a buszon, vagy sétàlva szeretek pötyögni,":
Titokban vágysz egy igazi incel férfira. Valld be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!