Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3661/4121 anonim ***** válasza:

"ha az egyik fél kirívó módon nem teljesíti a házastársi kötelezettségeit, és ezt az Erkölcsrendészeti Hivatal bizonyítja, akkor a másik (vétlen) fél szabadon felbonthassa a házasságot. "

Fordítok: ha a csaj nem engedi, hogy megerőszakolják, a pasi dobhatja. A nőnek - aki elmondásod szerint nincsen semmire kényszerítve csak a kötelező szexre - annak persze ilyen joga nincsen.

Nem tekinted tárgynak a nőket, ugyan.

okt. 20. 21:31
 3662/4121 anonim ***** válasza:
Már az a tény, hogy házasságra akarsz egy párt kényszeríteni, hogy szexeljenek elmebetegség. Nem 1024-et hanem 2024-et írunk. Mindenki eldönti, hogy le akarják-e papírozni a kapcsolatukat, vagy sem. Lásd Goldie Hawn és Kurt Russel 41 éve alkotnak csodaszép párt, legendás a szerelmük és Kurt Russel a mai napig viszi randizni Goldie Hawnt, amiről dicsekedni is szokott. Van egy közös gyerekük és Russel Hawn két korábbi gyerekét is sajátjaként szereti. Szerintem egy szép és harmónikus család, de a te szabályaid alapján őket büntetni kéne.
okt. 20. 21:37
 3663/4121 anonim ***** válasza:

3659, vagy inkàbb csak neked se lenne humorod mélyszegénységben élni, csak mert nem akarsz akárkivel lenni. Nem mellesleg azzal, ha plusz pénzt adsz azért, hogy ne legyen valaki kapcsolatban, ha férfi épp ellentétes hatást érsz el, mint az "ösztönzés".

Azt meg hagyjuk is, hogy amikor elveszel az büntetés, mikor jutalmazol az ösztönzés.

Tehát a valóságban a szingli nőket ellehetetlenítéssel büntetnéd, miközben a szingli férfiakat anyagilag jutalmaznád.

okt. 20. 21:47
 3664/4121 anonim ***** válasza:
93%

"A szex házasságon belül kötelező"

Nem, olyan semmilyen körülmények között nincs, hogy kötelező a szex. Akkor van szex, ha mindkettő fél kölcsönösen szeretné.

okt. 20. 21:56
 3665/4121 anonim ***** válasza:
95%
3665 szerintem a téma nyitója azzal nincs tisztában, hogy a nőnek ciklusa van és van olyan pont a ciklusban amikor egyáltalán nem kívánja a szexet, vagy nem is tanácsos közben csinálni. Az se zavarná, hogy ha a nőnek komoly fájdalmat okozna, mert kötelező. Majd menne az erkölcsrendészethez. Ilyenek vannak arab országokban, ahol fiatal lányokat vernek agyhalottá vagy ténylegesen halottá csak mert nem viselnek hijabot.
okt. 20. 21:59
 3666/4121 anonim ***** válasza:
18%

Nem zavar, hogy ugyanazt a semmit osztjátok kommentek százain keresztül? 😂😂 Kb. ugyanezek mentek 200-zal ezelőtt is. A kérdező nőgyűlölő, de tagadja, a női válaszolók ezért osztják a fejét.

Van értelme ilyen emberre pazarolni az időtöket, lányok? Vagy csak nektek sincs életetek, mint neki?

okt. 20. 22:51
 3667/4121 anonim ***** válasza:
93%
3666, engem spec valahol szórakoztat, azért vagyok itt. Főzés, vagy kaja közben, a buszon, vagy sétàlva szeretek pötyögni, a face nem köt le hosszan, a tiktok kifejezetten idegesít, instám meg eleve nincs. Nekem ez az oldal jutott függőségnek :D
okt. 20. 22:56
 3668/4121 anonim ***** válasza:
91%

3658

Nincsenek elnyomva a férfiak. Lehet próbálkozni, ha elsőre nem jön össze, mehet a következő nőhöz. Az, hogy nem mondunk igen egy undorító, higiéniát mellőző pasival való szexre, az minden, csak nem elnyomás.

Az elmúlt néhány, évszázad során a jelenlegi idők azok, ahol leginkább közelít az egyenlő viszonyokhoz. Az általad felvázolt disztópiában semmi, ismétlem SEMMI egyenlő viszony nincsen... Te a nőket nem ösztönöznéd, hanem büntetnéd. Csak egy példa....

Szerinted melyik a jobb? Ha én azt mondom, hogy mondjuk velem kell együtt lenned, különben elveszem az összes értékedet, vagy az, hogy ha velem vagy, kapsz miattam havi 200 ezer pluszt.

Melyik az, amelyik valóban ösztönző lenne? Lehet, tévedek, de engem a második kicsit jobban ösztönözne arra, hogy olyannal legyek együtt, akit nem, hogy nem szeretek, hanem még csak egy kicsit sem szimpatikus számomra...

A néhány kifejezetten sikeres férfire meg ne irigykedj. Nem az ő hibájuk, hogy nem akar téged egy nő sem, hanem a tiéd.

okt. 20. 23:05
 3669/4121 anonim ***** válasza:
2%

"engem spec valahol szórakoztat, azért vagyok itt. Főzés, vagy kaja közben, a buszon, vagy sétàlva szeretek pötyögni,":

Titokban vágysz egy igazi incel férfira. Valld be.

okt. 21. 01:30
 3670/4121 anonim ***** válasza:
94%
3669 nem én írtam azt, amire válaszolsz, de tuti, hogy nem vágyik rád. Mit tudsz neki nyújtani? A nyomorod? :D
okt. 21. 04:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!