Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Ne hazudj. Világosan leírtam, hogy nagy különbség van az önálló nő és a femináci (= férfigyűlölő) nő között.
A nőnek sem lenne kevesebb joga eldönteni, hogy ki tetszik, mint nekem.
A férfit is ugyanúgy meg lehet erőszakolni, és neki sincs mindig kedve a szexhez. Erre valahogy nem tértél ki. És tudod miért? Mert beteges férfigyűlölő vagy.
Kit érdekel néhány celeb szerelmi élete? Én a valóságban élek, nem a Mátrixban.
Ez szükséges a párkapcsolati piac helyreállításához.
Hát ha törvénybe foglaljuk, akkor majd lesz.
Arab országokban sincs ilyen, ez csak femináci propaganda. Kivéve Afganisztán, mióta a tálibok kerültek hatalomra. Egyébként természetesen tisztában vagyok a női test működésével. Ez nem befolyásolja az intézkedéscsomagban foglaltakat.
Magyarul más nyomorán szórakozol. Igazán passzol ez a liberális feminista képhez, amit próbálsz kelteni magadról.
Teljesen mellébeszélsz, mert nem értettél meg semmit. Én nem irigykedem egyébként, szimplán foglalkozom a problémákkal.
"Magyarul más nyomorán szórakozol", nem, neked nem nyomorod van, hanem elmebetegséged. Valójában csak kölcsönösen kielégítjük egymás igényeit. Neked a figyelem kell, nekem meg a cirkusz. Mint a fenyő és a gomba kapcsolata.
Nem tudod megvédeni azt, hogy miért kéne az egyedülálló férfit jutalmazni, mert ez simán a minden szentnek magafelé húz a keze kategória. Olyan világot akarsz létrehozni, amiben a férfi minden létező szinten kielégül. Akinek nincs kedve kapcsolatra, az kap egy kis (vagy inkább tetemes?) bérkiegészítést, aki meg bszni akar, az a kétségbeesett fiatal lányokból kedvére csemegézhet. A mutatvány ott bukik meg, hogy a legtöbb nő kimenekülne az országból, a maradék egy része valóban nő társakkal élne együtt, akár tényleg kommuna jelleggel, egy részük öngyilkos lenne, sokan vállalnák a börtönt a kötelező szex helyett, hacsak nem rontod le a börtön színvonalát is. Akkor az elsőházasság után menekülnének valamelyik fenti opcióba, addig meg traumatizálódnának egy életre. Maradnának a piacon a fiatal épp felnőtté vált lányok, akiket a család nem menekített ki, már amennyi maradna, akiket ráadásul a jobb módú családokban úgyis segítenének, úgyhogy nem lenne meg az "ösztönzés" hatása. Ki maradna akkor a piacon? Talán az import nők, már persze ha őket is kellően "bele ösztönözik" a dologba, mert még onnan se jönnének tömegesen szerintem, hacsak nem hazudsz nekik pofátlanul, hogy mi várja őket itt. De a neveltetés miatt még akkor se hiszem, hogy tényleg tömegeket tudnál mozgósítani. Lényegében megoldanád, hogy valóban férfitöbblet legyen.
A legvégén már nem csak az incel verheti otthon, hanem a normális pasi is. Na persze, aki azok közül nem menekült ki, akàr családostul. Ha valamivel, egy ilyen intézkedés csomaggal lehetne demográfiai katasztrófát létrehozni.
És ezt rajtad, meg pár hasonlóan becsavarodott senkin kívül mindenki belátja. Ezért nincs semmi realitása ennek.
Akkor már bízz inkább a 3. Világháború eljövetelében, mert annak realitása is van, a férfiakat is megtizedelné, (máris annyi a férfitöbbletnek) a nőket is ellehetetlenítené (szinte világ szinten, így menekülni se lenne hova), sok nagyon, nagyon fiatal lány lenne kellően kihasználható, így a beteges incel haverodnak is lenne 12 éves feleség. A legtöbb ember szinte bármit megtesz a túlélésért, nagyon erős az életösztönünk, úgyhogy tényleg önként állnának össze még veletek is. Eljönne az incel kánaán, csak annyi lenne a dolgod, hogy túléld azt a pár évet, amíg röpködnek a golyók. Ez igazán nem lehet nagy áldozat, pár kemény év egy életre szóló menyországért?
3672 - statisztikával támaszd alá, hogy lássuk az arányokat: hány nőt és hány férfit erőszakoltak meg átlagosan világszerte.
Látjuk. Az agyszüleményed is tök valóságosnak tűnik, nem valami agyalágult utópiának.
Az, hogy te nem találsz párt, nem feltétlen a párkapcsolati piac hibája. De ezt már sokan sokszor sokféleképpen leírták.
Az arab országokról se kamuzz.
"Akkor már bízz inkább a 3. Világháború eljövetelében, mert annak realitása is van, a férfiakat is megtizedelné, (máris annyi a férfitöbbletnek) a nőket is ellehetetlenítené (szinte világ szinten, így menekülni se lenne hova), sok nagyon, nagyon fiatal lány lenne kellően kihasználható, így a beteges incel haverodnak is lenne 12 éves feleség."
Ez egy érdekes, kicsit off topicot vet fel. Normális az lenne, ha a nőket is besoroznák mindenhol, mint Izraelben... Emancipáció van nagyon helyesen a jó dolgokban, de akkor a hadszíntéren is legyen. Miért a férfiaknak kell csak elpusztulni a harcmezőn? Lőni, tankot vezetni egy nő is meg tud tanulni, nem kell ma már ehhez akkora fizikai erő.
Izrael nekem ebben a mintaállam, férfiak és nők minden szinten egyenlők. Valamiért se a feministák, se a feminácik nem teszik szóvá, milyen nemi egyenlőtlenségek vannak a sorkatonaságnál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!