Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3631/4121 anonim ***** válasza:
66%
Nem bullshit. Valóban a nők talpraesettebbek, de attól még ugyan úgy vágynak lelki társra. Az viszont nem lelki társ, aki önkielégítési segédeszköznek tekint.
okt. 20. 12:38
 3632/4121 anonim ***** válasza:
56%

Én (3630. hsz.) nő vagyok amúgy. Anyám is, apám is (meg az összes többi rokonom, akit ismerek) nagyon gázosak, nyilván volt honnan örökölnöm... De ha csak a nők helyzetét nézem:

- nem is volt elvárva tőlük az instakompatibilis külső - tőlem már el van, és mivel nem tudom hozni, rám sem néznek, szóba sem állnak velem,

- nem volt elvárva tőlük a stand uposokat megszégyenítő humor, a "szórakoztatóság"/érdekesség, a biztosítékot kiverő IQ, a széles körű tájékozottság stb. - tőlem már el van, különben unalmas vagyok, tehát kuka,

- nem volt elvárva tőlük a rendszeres edzés, mellé legalább még egy "értelmes" hobbi - tőlem már el van,

- nem volt baj, ha nem lehet velük ide-oda utazgatni, ezerféle közös programra elráncigálni őket, mindenhol megjelenni velük stb. - ma már ez is alap, hogy ne legyen gond.

Sorolhatnám még estig.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen piacon kellene tudnia eladnia magát az embernek...

okt. 20. 13:30
 3633/4121 A kérdező kommentje:

Szó sem volt arról hogy KELL. Szabad döntés van.

okt. 20. 14:57
 3634/4121 anonim ***** válasza:
76%
Egy normális nő szabad döntéséből nem élne olyan országban, ahol ilyen korlátozások vannak, illetve ha nem tudna hova menekülni, akkor marad örök szűz, örök szingli. Ha kicsit bátrabb, titkos kapcsolatokba kezd.
okt. 20. 15:00
 3635/4121 A kérdező kommentje:

A nők nem talpraesettebbek lettek az elmúlt generációban, hanem agymosottak.

Akkor majd viseli a következményeit.

okt. 20. 15:03
 3636/4121 anonim ***** válasza:
90%
Miket? :)
okt. 20. 15:21
 3637/4121 anonim ***** válasza:
77%

3635 de, talpraesettebbek vagyunk, mert nincsen szükségünk férje. Agymosottak ti, incelek vagytok, de nem kicsit.

Minden normális nő inkább vállalná az éhhalált, minthogy egy olyan undormány alá feküdjön, mint amilyen te is vagy.... Tényleg...csak tudnám, hogy miért kell nektek nő, ha jól láthatóan gyűlöltök minket.

okt. 20. 15:24
 3638/4121 anonim ***** válasza:
76%
Ez az, itt hisztiznek az incelek, hogy a nők nem foglalkoznak velük, aztán úgy írnak róluk, mintha a létező legrosszabb, leggonoszabb, legundorítóbb dolog (mégcsak nem is lény, dolog) a világon csakis egy nő lehetne. Minek nekik nő, ha ennyire csak a rosszat látják? Többre mennének egy guminővel és egy adag síkosítóval.
okt. 20. 15:26
 3639/4121 anonim ***** válasza:
83%
Ezt az olasz chadezőt én komolyan nem értem. Fogalmad sincs az oladz csábó életéről és kapcsolatától, de sikerült kitalálnid, hogy bele van kényszerítve egy kapcsolatba. Mi a f@sz?
okt. 20. 16:20
 3640/4121 anonim ***** válasza:
83%

3635 Lehet hisztizni, de igenis a nők talpraesettek lett. Megtanulták, hogy el tudják tartani magukat, megtanultak apróbb dolgokat megjavítani, ha kell csapot szerelni, ha kell polcot felrakni, megtanulták, hogy meg kell védeniük magukat, mert egyeseknek csak egy nemi szervek, nem többek. Egyetemre járhatnak és tanulhatnak. Na ez nektek az agymosás, hogy gondolkozhatnak. Akkor eddig a férfiak agymosottak voltak?

Lehet fenyegetőzni, de semmilyen következmények nem lesznek itt. A ti beteg incel utópiátok nem fog eljönni. A normális férfiak fognak titeket agyonverni, ha megpróbálkoztok vele.

okt. 20. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!