Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3589, nekem az import nővel semmi bajom (amúgy se tudnám meg soha, ha ezt az instán közlik 🤷♀️) de azt végtelen undorítónak tartom még gomdolati szinten is, hogy ide legyenek csábítva 0 lehetőséggel. Illetve mind tudjuk melyik lenne az az egy lehetősége...
Ha azonos lehetőségekkel történne ez (és ennyi is lenne meghírdetve nekik, nem valami beetető szöveg), mint az azonos országból érkező férfiaknak, tőlem annyi chad-et vihetnének, ami beléjük fér. Csak legyen olyan opció is, amikor nem azért jönnek, hogy itteni ágymelegítők legyenek ahelyett, hogy otthon lennének azok.
"hogy itteni ágymelegítők legyenek ahelyett, hogy otthon lennének azok.":
Ott azért nem csak az. Thaiföldön pl a nőknek is dolgozniuk kell a gyárban nevetséges fizetésért..
"amúgy se tudnám meg soha, ha ezt az instán közlik":
A közlés úgy történik meg, hogy az általad követett modell kinézetű izmos férfit egyszer csak egy napbarnította nagymellű dél amerikai nővel látod pózolni a tengerparton a Maldív szigeteken.
3570 mondjuk a valóságnak, ha ez nem túl megterhelő🥰😘
Igen, nő ölt már nőt, de nem azért, mert jajj, nem jutott neki punci....az incel gyilkosok viszont azért ölnek nőket....
Nem, képzeld el, nem én írtam.
Hogyne dönthetnének, persze.... Aham, még viccnek is rossz.... Tudod az nem szabad akarat, hogy ha azt mondod, hogy 22 éves korodig össze kell házasodni valakivel, akit nem is szeretsz, de "legalább" veled egy szinten van egy idióta pontozási rendszer szerint, vagy éhen d0glesz. Qrvára van szabad akarat, mit ne mondjak....
3592 én mondjuk ezen a csatornán se tudnám meg. Hacsak nem kisállatokat mentene az import nő, valószínűleg innen a GYK-ról tudnám meg, mint kb bármi közéleti botrányt.
Ha valaki gazdag ember mellé jön be feleségnek, azzal sincs bajom. Azzal van bajom, ha arra apellálunk, hogy ellehetetlenítünk embereket, hogy kényszer kapcsolatokba meneküljenek.
"hogy 22 éves korodig össze kell házasodni valakivel, akit nem is szeretsz, de "legalább" veled egy szinten van egy idióta pontozási rendszer szerint, vagy éhen d0glesz. Qrvára van szabad akarat, mit ne mondjak...."
Engem még ez se érdekelne (hiszen irracionális), ha mindkét nemet sulytani akarná vele a kérdező, meg a másik.
https://www.youtube.com/watch?v=H4EU8NXWtPk
Épp ezt nézem. A csávó egy Chad. Látszik, hogy a 2021 -ben leírt és a kérdező által lemásolt pontjaim nem lesznek elegek. Más dolgokat is meg kell oldani.
Csinálsz te bármit a youtube nézegetésen túl?
Egyébiránt ez mégis, hogy kapcsolódik ahhoz, amiről épp beszélgetünk?
"hogy ellehetetlenítünk embereket, hogy kényszer kapcsolatokba meneküljenek.":
Férfiként ma is muszály belemenekülnöd egy ilyenbe sajnos. Igazából ma ez az élet rendje, de a piac szabályozásával más is megvalósulhatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!