Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Az ötletem nem az volt, hogy legyen rabszolga egy incel mellett, amivel állandóan támadtok.
A lényeg, hogy megjelenik a piacon mint potenciális match online/partner a való életben/90% férfitöbbletes szórakozóhelyeket látogató nő.. és megváltoztatja a jelenlegi dinamikát a férfiak és nők között.
3580, konkrétan kevesebb, mint az anyagilag ellehetetlenített 22 évesnek, (hiszen se nyelvtudás, se szaktudás, se iskolák se semmije nincs) akinek szintén szinte semmi, ha a családja nem tartja el.
Csak ha ezt kimondod feltűnik mennyire szemét dolog.
"(hiszen se nyelvtudás, se szaktudás, se iskolák se semmije nincs)":
Manapság minden magyar egyetemre jár és jól tud angolul szerintem. Én utolsóként tanultam meg. Valójában a blackpill content volt az, ami eljuttatott a tárgyalóképes szintre (mivel ez olyan dolog volt, amit egész nap nézek és nem azért mert angolul akarok tanulni)
3588: Igen, csak mondjuk mi történik, ha egy ilyen importált perúi nő jobban kell Chadnek, aki az importált nő álma egyébként - tökéletes jól működő kapcsolat mindkét félnek hosszú távon.
Utána a genderszakos deszka nő meg kimarad és elkezd gondolkodni, hogy lehet talán lejjebb kéne adni az igényekből. Nyilván sok nő lesz, aki nem ad le, de előbb utóbb instán látni fogják, hogy ez így nem jó nekik - és végül összejön az oofy doofy simppel
Aztán az átlagos kövér bölcsész nőnek meg senki se marad és ránéz az incel munkásokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!