Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3551/4121 anonim ***** válasza:
12%

A nyugati fősodrású média 60% -os incel (szingli, de tudjuk hogy az mit jelent - kielemeztem 1000 válasszal ezelőtt) arányról beszél és az egyesült királyságban 850000 NEET -ről írnak.

Hatványozott növekedés azért nincs, de látszik, hogy 2018 és 2024 között megduplázódott a szám és most már több az incel, mint aki nem a fiatal férfiak között.

Magyarországról meg annyit, hogy nyugaton úgy jött ki az a 60%, hogy nincs exogámia, azaz nem kell olasz művészekkel meg egyéb nyugati férfiakkal - akiket a magyar nők előnyben részesítenek - versenyezni a piacon.

A magyar Tinder meg 2018 -ban még sokkal jobban működött, viszont Londonban már akkor is borzalom volt. Mostanára beértük ebben is a nyugatot. Ami a Tinderen meg az ha nem is a teljes valóság, de jól mutatja, hogy élőben mi várható.

Ettől még incelforradalom nem biztos, hogy lesz. Kaiserbauch youtuber csinált erről egy videót (nem mondja ki nyíltan, hogy erről van szó, de aki figyel, észreveszi)

okt. 19. 12:39
 3552/4121 anonim ***** válasza:
92%

Ha valaki megkérdezi, hogy miért vagyok ennyire elővigyázatos a férfiakkal, miért nem járok bulizni is pasizni, majd nem a múltam emlegetem, hogy már általános iskolában zaklattak ezek a jó lelkűek, mert jobb tanuló voltam és hogy amíg nem kezdtem nőiesedni kamasz koromban folyton rondáztak ezzel leépítve a nem létező önbizalmam. Nem. Majd megmutatom ezt a témát. Ahol beteg lelkű férfiak nem akarnak változni, helyette alanyi jognak tekintik, hogy eldönthessék, kit erőszakolnak meg.

Incelek. A szex nem alanyi jog. Ahogy pénzt se kaptok alanyi jogon, dolgozni kell érte.

okt. 19. 12:41
 3553/4121 anonim ***** válasza:
4%

“Úgysem tesztek ti magatokért a világon semmit, csak a könnyes taknyotokat nyeldekelve hisztiztek a neten.”:

Én azért nem teszek semmit, mert olyan munkahelyen dolgozok, ahol erős a feminizmus és nem lenne jó vége, ha kiderülne, hogy blackpilled vagyok.

Ettől még aki NEET, az én se értem, hogy miért online hisztizik és nem az utcán gyújtogatja a parkoló autókat (2006 -ra emlékezve)

okt. 19. 12:42
 3554/4121 anonim ***** válasza:
84%
Aztán csodálkoztok, hogy miért zárkózunk el a férfiaktól. Nos, miattatok. Mintha egy vadász azon értetlenkedne, hogy, a farkas miért nem áll oda a puskacső elé.
okt. 19. 12:47
 3555/4121 anonim ***** válasza:
100%

3553

Apám nem chad, alacsony férfi volt mindig is - 170 cm alatt - fiatalon is kerek. De imádták a női kollégái, mert bármiről tudott velük beszélgetni, sütirecepteket adott nekik, háztartási tippekben segített, miközben megbízható csoportvezető volt. És szerintem beleillik a ti neet kategóriátokba, mert informatikusként dolgozott. Tudjátok a személyiség egy nagyon komoly dolog.

okt. 19. 12:48
 3556/4121 anonim ***** válasza:

Lemaradtam, hogy mi az a NEET. Az internet szerint munkanélkülit jelent "A NEET , a „ Nincs oktatásban, foglalkoztatásban vagy képzésben ” mozaikszó , olyan személy, aki munkanélküli , és nem részesül oktatásban vagy szakképzésben . A besorolás az Egyesült Királyságból származik az 1990-es évek végén, és alkalmazása eltérő mértékben más országokban is elterjedt, köztük Japánban , Dél-Koreában , Kínában , Szerbiában , Kanadában és az Egyesült Államokban . A NEET-kategóriába tartoznak a munkanélküliek (állás nélküli és állást kereső egyének), valamint a munkaerőn kívüli (állás nélküli és nem kereső egyének)"

Ebben az értelemben használatos az incel szótárban is?

okt. 19. 12:53
 3557/4121 A kérdező kommentje:

Ha már töröltettétek a válaszomat, akkor ajánlom a tudományos keresők (pl. Google Scholar) használatát és olvasgass szépen. Épp elég tényt hoztam már, amire nem érkezett semmilyen érdemi reakció.

okt. 19. 13:19
 3558/4121 A kérdező kommentje:

Magyarul férfigyűlölő vagy.

Emberileg lehet hogy kedvelték, de aki háztartásról és sütireceptekről beszél a nőkkel, azt sosem fogják férfinak tekinteni.

okt. 19. 13:21
 3559/4121 anonim ***** válasza:

Nem a férfiakat utáljuk, hanem azokat a férfiakat, akik olyanok, mint te. Akiknek sérti az egóját, hogy a nők nem függenek tőlük, akik ha tehetnék korlátoznák és visszaszorítanák a nőket.

A jó férfiakat szeretjük, a rossz férfiakat megvetjük. Ennyire egyszerű, remélem elég érthetően fogalmaztam.

"sütireceptekről beszél a nőkkel, azt sosem fogják férfinak tekinteni"

Ezt a párom nevében kikérem magamnak. Tudod te, hogy mennyire vonzó, amikor egy férfi időt és energiát fektet abba, hogy elkészítse a kedvenc édességedet? Amikor hazajössz fáradtan és rosszkedvűen, majd behív a szobába, ahol ott vár egy üveg bor és a legjobb tiramisú, amit valaha ettél? Beszélgettek, esztek és isztok, majd lassan és szenvedélyesen szeretkeztek? Imádom, nincs más rá szó. Mégpedig az egész azzal kezdődik, hogy nem egy önbizalomhiányos senki a párom, aki szerint hallatlan, hogy egy férfi sütikkel foglalkozzon. A horror!

okt. 19. 13:29
 3560/4121 anonim ***** válasza:
3555-ös vagyok mondod úgy, hogy amikor meg akart állapodni, meg tudott, lettek gyerekei és már nagyapa. Te meg itt gyártod a neten az agyament utópiáidat arról, hogyan tennéd szexrabszolgává többek között a lányait és az unokáit. Szerintem ez furább, minthogy senki nem akar tudományos értekezést folytatni veled az emberi jogok sárba tiprásáról szóló, kizárólag a te és a hozzád hasonló pszichopaták szexuális vágyainak kielégítését célzó agyrémeidről.
okt. 19. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!