Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3511/4125 anonim ***** válasza:

"Olyan egyenlőség, ahol megszűnik a nők kiváltságos helyzete, és minden ember a számára megfelelő társat tudja megtalálni a pontrendszer és az egyéb ismertetett szabályozások alapján."

Hazudsz. Megint.

"Sajnos elég sok incel eljut arra a pontra, hogy már mindegy, milyen életkorú nő, csak nőnemű legyen, így a fiatal lányok felé fordul az érdeklődésük. Konkrétan pedofilokká válnak."

Újabb ok a kötelező kémiai kasztrálásukra.

"Nem vagyok pedofil és értem a problémát."

Már mosakszol, nem csoda...

"Amivel problémám van, az a jelenlegi rendszer, amiben Chad 13 évesen közösen elveszti a szüzességét a velem egy szinten lévő nővel, aztán én 25 évesen legjobb esetben is egy használt rongyot kapok sok kilóméterrel."

Azontúl, hogy ez a szokásos incel marhaság, még azt is nyugodtan tudatosíthatod, hogy te a "használt rongyot" sem kapod, mert max a saját markod jár neked egész életedben a kötelező kémiai kasztrálásodig.

"15 éves életkorra gondolok akkor, és 10 évvel idősebb férfival még oké. Így jó nektek?"

Nem jó. Egy 15 éves gyerek még általános iskolás. Csak azért tologatod ide-oda a határt, mert érzed a hullámokban feléd terjedő népharagot, kis türelmetlen. Szíved szerint jóval lejjebb is tennéd a lécet, csak tudod, hogy ezt nem írhatod le nyíltan. De így is tudjuk, mi vagy.

"Nem formáltam jogot senkire, csak piaci esélyt akarok."

Amikor a pedincel tárgyiasítja a női nemet... nincs új a nap alatt.

"Nincs mit javítani az életemen azt leszámítva, hogy lehetnék valami valóban gazdag milliárdos valahogy."

Ezért érdemled meg az örök magányt és a kasztrálást.

okt. 17. 20:10
 3512/4125 anonim ***** válasza:
8%

“Csak azért tologatod ide-oda a határt, mert érzed a hullámokban feléd terjedő népharagot, kis türelmetlen.”:

Azért tologatom ide -oda, mert nem értek egyet a mostani határokkal, amikor szexuálisan már jóval korábban érettek az emberek. Erről beszélek.

okt. 17. 20:53
 3513/4125 anonim ***** válasza:
0%

“amikor szexuálisan már jóval korábban érettek az emberek”:

Értem ezt úgy, hogy b@sznak

okt. 17. 20:54
 3514/4125 anonim ***** válasza:
Ne csúsztass, ne ferdíts, valld be!
okt. 17. 20:55
 3515/4125 A kérdező kommentje:

Te semmi mást nem tudtál még írni, csak hogy hazudok. Érvek, agyi kapacitás egyenlő a nullával. Egyébként nem a másik válaszolót védve, 15 évesen a gyerek már nem altalanos iskolás, kivéve ha bukott. Valószínűleg veled ez történt, 30 éves kor körül fejezted be a nyolc elemit.

okt. 17. 20:57
 3516/4125 anonim ***** válasza:
4%

“Nem jó. Egy 15 éves gyerek még általános iskolás. “:

Ami meg nem jó. Ennyi idősen már fel kéne venni az embereket dolgozni és 100% felnőttként kéne kezelni. Én az optimális világot úgy képzelném el, hogy 4 -5 év általános iskola, aztán 4 év szakma tanulás, utána munka meg felnőtt élet… majd amikor húszonévesen tudja már az ember mit akar, mehet akár egyetemre is.

Ehelyett 25 éves korig az emberek gyerekként vannak kezelve. A rendszer nem jó és elavult, az összes korhatárt le kéne vinni.

okt. 17. 20:58
 3517/4125 anonim ***** válasza:
100%

3512, "nem értek egyet a mostani határokkal, amikor szexuálisan már jóval korábban érettek az emberek." a jelen rendszerben 12 éves kortól 18-ig azzal kefél, akivel akar, majd 14-től a 100 éves bácsival is megteheti, ha ugyan annak még feláll.

Az, hogy veled nem teszik megint más kérdés.

okt. 17. 20:59
 3518/4125 anonim ***** válasza:

"...az összes korhatárt le kéne vinni."

Kerülgeted a forró kását (érthető okokból, de csak nem akarod beismerni. Már jól tudjuk, tehát igazán bevallhatnád.

"Te semmi mást nem tudtál még írni, csak hogy hazudok."

Mert így van.😉 Tényleg hazudsz és ezek be is bizonyosodtak, olvasd vissza!

okt. 17. 21:02
 3519/4125 anonim ***** válasza:

Most így vissza olvasva, mindig is ilyennek képzeltem egy incelt.

Hogy valami nagy baj van vele, hogy pedo vagy valami ilyesmi.

Minden ami abnormális az szerinte jó.

okt. 17. 21:05
 3520/4125 anonim ***** válasza:
4%

“Hogy valami nagy baj van vele, hogy pedo vagy valami ilyesmi.”:

Először megkaptam az incel jelzőt. Utána jött az autista. Később látens meleg lettem, most meg akkor pedofil. Nem lehet, hogy egyszerűen csak “based” vagyok?

okt. 17. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!