Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 270 ezer forint Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 270 ezer forint Pesten tényleg kevés a nőknek? Amikor a munkahelyek úgy állítják be mintha főnyeremény lenne.

Figyelt kérdés

Kb. 40 jelentkező volt egy munkahelyen ahol max 3 kiadó hely volt, de az a 3 is csak akkor ha elég jó a felhozatal. Nagyon hangsúlyozták, hogy csak a legtehetségesebbek kerülnek be, akik bekerülnek a legjobb 3 közé. Ha túl gyenge a felhozatal akkor még ez is kevés.

5-6 óráig tartott az állásinterjú, ahol néha csapatokban néha egyénileg kellett dolgozni. Mindenki úgy küzdött mint egy oroszlán, mintha az életéért küzdene, hogy megkaphassa a kiadó állások egyikét. Nagyon komolyan vették, tényleg mintha valami lottó főnyeremény lenne.

Itt meg mégis azt olvasom, hogy lefikázzák ezt a fizetést a nők. Én nem kerültem be a legjobb háromba, tehát továbbra is munkanélküli vagyok. De még ha a szerencsés győztesek közé tartoztam volna, akkor is a nettó 270 ezer forinttal az itteni nők szerint egy utolsó incel nőgyűlölő senki lennék, aki örökre egyedül marad.

Miért van az, hogy a nőknek nagyobb az elvárásuk, mint a realitás?

ma 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Nettó 285öt keresek videken egy kis üzemben. Ne haragudj de ez már a 2.kamu kerdesed a témában. Ekkora pénznél a megélhetés a komoly probléma nem a csajozgatás
ma 12:58
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
270? El se mentem volna ennyiért
ma 12:58
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Haver, én nettó 550 ezret keresek és ezt is keveslem. Muszáj más melókat is vállalnom mellette, különben hónapról hónapra jönnék csak ki ennyiből. Autó, nyaralások, kutyám állatorvosi költségei? Ezeket mind elfelejthetném ennyi pénzből. Akkor 270 ezer forint mire elég? Nekem csak a lakhatás + kaja kerül ennyibe havonta.
ma 13:00
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
A dupláját keresem pályakezdő nőként. Úgyhogy nem tudnám elfogadni egy férfitól, pláne hogy férfiként mindig is könnyebb volt az álláskeresés, mert titeket nem utasítanak el csak azért mert mi van ha elmentek szülni. Szóval ha nekem nőként sikerült, akkor egy férfi, könnyebb helyzetből nehogy ne tudja már teljesíteni.
ma 13:11
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Mire elég? Ennyi az albérlet ára
ma 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Ez 2025-ben tényleg nagyon alacsony bér, főleg Budapesten. Nem tűnik túl életszerűnek.
ma 13:15
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Én egy szerény kis albérletben élek, de annak a költségei is 150 ezerre rúgnak.

El sem tudom képzelni, hogy lehet 270 ezerből megélni.

ma 13:24
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem a nők fikázzák ezt a fizetést, hanem vannak olyan nők, akik fikázzák.

B@azdmeg, hát te tényleg nem hiszed el, hogy vidéken ez egy ÁTLAGOS fizetés, és azoknak a férfiaknak, akik rendőrök, tűzoltók, ápolók, kukásautó sofőrök, hivatali alkalmazottak, tanárok, nekik mind van feleségük vagy barátnőjük?

Neked azért nincs, mert egy anyagias kretén vagy, aki azt hiszi, hogy a pénz tesz valakivé.

ma 13:40
 9/20 anonim ***** válasza:
12%

7# úgy, hogy harmadmagaddal bérelsz közösen lakást, magadra főzöl, hádában vásárolsz, és nem a romkocsmában iszol sört 1900 forintért.

A társadalom nagy része kénytelen ennyiből megélni

ma 13:42
 10/20 anonim ***** válasza:
#8 tudja, hogy lehetne így is nője, de ő instamodell csajra vágyik. Csak az ilyen kaliberű nők nyilván szóba sem állnak vele és ezt nem képes feldolgozni. Hisztis ovis szintjén rekedt.
ma 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!