Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 270 ezer forint Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 270 ezer forint Pesten tényleg kevés a nőknek? Amikor a munkahelyek úgy állítják be mintha főnyeremény lenne.

Figyelt kérdés

Kb. 40 jelentkező volt egy munkahelyen ahol max 3 kiadó hely volt, de az a 3 is csak akkor ha elég jó a felhozatal. Nagyon hangsúlyozták, hogy csak a legtehetségesebbek kerülnek be, akik bekerülnek a legjobb 3 közé. Ha túl gyenge a felhozatal akkor még ez is kevés.

5-6 óráig tartott az állásinterjú, ahol néha csapatokban néha egyénileg kellett dolgozni. Mindenki úgy küzdött mint egy oroszlán, mintha az életéért küzdene, hogy megkaphassa a kiadó állások egyikét. Nagyon komolyan vették, tényleg mintha valami lottó főnyeremény lenne.

Itt meg mégis azt olvasom, hogy lefikázzák ezt a fizetést a nők. Én nem kerültem be a legjobb háromba, tehát továbbra is munkanélküli vagyok. De még ha a szerencsés győztesek közé tartoztam volna, akkor is a nettó 270 ezer forinttal az itteni nők szerint egy utolsó incel nőgyűlölő senki lennék, aki örökre egyedül marad.

Miért van az, hogy a nőknek nagyobb az elvárásuk, mint a realitás?

ma 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

9

Jó, hát tőlem távol áll ez a vegetálás…

ma 13:44
 12/28 anonim ***** válasza:
55%
Én nő vagyok, és 2.5x ennyit keresek! Keveslem! Most nézelődök új munka után. De az az igazság, hogy én jobban szeretek jól élni, egeszsegesen etkezni, nem görcsölni az anyagiakon, es fillerezni sem szeretek a boltban, ugyhogy, nekem ez kevés lenne. Nem nezlek le emiatt, csak nem illenék egymáshoz.
ma 13:49
 13/28 anonim ***** válasza:

Én se tudom elképzelni, hogy így éljek. Szerintem ez csak annak megy, aki ilyen szegénységben is nőtt fel és ez neki a full természetes. Én gazdag családban nőttem fel, kertesház, márkás ruhák, külföldi nyaralás/síelés minden évben, boltban sosem néztük az élelmiszerek árát, azt vettünk, amit akartunk. Na most nekem ilyen háttér után vegetálós életmódra váltani felérne egy mélydepresszióval, nem lennék képes így élni.

ma 13:50
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

630 a nettóm+13. fizu decemberben + 14. fizu augusztusban ha jönnek a számok(eddig mindig jöttek).

És én is nézelődöm, mert albiban épp kijövök, de nem tudok már nagyon félretenni. Ja, nő vagyok, nincs diplomám. Valamit nem jól csinálsz.

ma 14:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Mivel keresel ennyit diploma nélkül?
ma 14:10
 16/28 anonim ***** válasza:
15# kereskedelmi képviselő vagyok multinál (nem biztosítás, ingatlan, mlm, stb, hanem FMCG szektor)
ma 14:16
 17/28 anonim ***** válasza:

Ez alapjáraton kevés, ne keverjük ide a nőket.

De ettől függetlenül most ezt úgy kell elképzelni, hogy

“Szia, Béla vagyok, és 270ezer a fizetésem.”, a nő meg válaszol, hogy

“Bocs, Béla, de akkor mi nem egymást keressük.”?

Vagy hogy szokott kinézni nálatok az ismerkedés?

ma 14:25
 18/28 anonim ***** válasza:
17 Nyilván nagyon hamar kiderül, hogy ki milyen anyagi szinten van...
ma 14:27
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
Én nettó 430-at keresek pesten nőként. Örülnék ha a párom legalább 350 körül keresne, hogy kb egyenlő félként tudjunk tervezni.
ma 14:54
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

15

Nekem sincs diplomam. SSC.ben keresek netto 665 ezret!

ma 15:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!