Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha nem akar elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan lányokat akikkel azért nem akartatok többet mert kamus?

Pl 30 évesen is a szülei nyakán él. És állítása szerint keresi a munkát csak nem találja 10 éve 🤔😅

Bizonyára olyan incelt akar aki majd a pna miatt eltartja.

És hogy meg vannak sértödve ha az àldozatuk mégse agyatlan, és nem rà vehető erre.

ma 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem kell ilyennel ismerkedni. Nem olyan nehéz megfejtés.
ma 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A férjem exe a gyerekükre hivatkozva nem dolgozott még soha. A gyerek idén 20 éves. 🙃
ma 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Bizonyára olyan incelt akar aki majd a pna miatt eltartja."

És tudod hány ilyen pasi van. Ha a csaj egy kicsit is csinoska, akkor a 30 feletti sikertelen pasik lecsapnak rá. Én olyan pasikat is ismerek, akik 2-3 gyerekes nőket tartanak el.

ma 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
10%

#3 Teljesen igazad van!👏

Nem is értem miért kéne egy nőnek dolgozni?😏 Én sem szaggatom az istrángot! Az élettársam eltart, nagyon jó ez így! A nők régen sem dolgoztak, ezt csak az utóbbi 50 év 'nevelte' a férfiakba. Amúgy a háztartásbeli nő kiveszi a részét pláne, ha olyan mint én szerény, nem költekező! 35/N

ma 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

"Nem is értem miért kéne egy nőnek dolgozni?😏"

Mert a szociális segélyből nehéz megélni. Persze vámolhatod te is anyádékat felnőtt emberként az uncsit felhasználva két pasi között. Felnőtt ember menjen el dolgozni. Pont.

ma 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell vele ismerkedni, ennyi.
ma 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!