Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 270 ezer forint Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 270 ezer forint Pesten tényleg kevés a nőknek? Amikor a munkahelyek úgy állítják be mintha főnyeremény lenne.

Figyelt kérdés

Kb. 40 jelentkező volt egy munkahelyen ahol max 3 kiadó hely volt, de az a 3 is csak akkor ha elég jó a felhozatal. Nagyon hangsúlyozták, hogy csak a legtehetségesebbek kerülnek be, akik bekerülnek a legjobb 3 közé. Ha túl gyenge a felhozatal akkor még ez is kevés.

5-6 óráig tartott az állásinterjú, ahol néha csapatokban néha egyénileg kellett dolgozni. Mindenki úgy küzdött mint egy oroszlán, mintha az életéért küzdene, hogy megkaphassa a kiadó állások egyikét. Nagyon komolyan vették, tényleg mintha valami lottó főnyeremény lenne.

Itt meg mégis azt olvasom, hogy lefikázzák ezt a fizetést a nők. Én nem kerültem be a legjobb háromba, tehát továbbra is munkanélküli vagyok. De még ha a szerencsés győztesek közé tartoztam volna, akkor is a nettó 270 ezer forinttal az itteni nők szerint egy utolsó incel nőgyűlölő senki lennék, aki örökre egyedül marad.

Miért van az, hogy a nőknek nagyobb az elvárásuk, mint a realitás?

ma 12:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is nettó 430at keresek. Nem kérek privit!
ma 16:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21# aa de akarok! Rád akarok ugrani te csődör 🥰
ma 16:54
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést de ez az éhenhaláshoz is kevés.

Ennél még a nyugdíj is több

ma 17:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Aki elvállal ilyen kevés pénzért munkát az maga is bűnös abban, hogy itt tart ez az ország és sok embernek kajára is alig van pénze.

Aki ennyi pénzért dolgozik, nézzen tükörbe, ő maga is pont olyan hibás mint a Fidesz meg a többi szemét aki szétverte az országot.

ma 17:40
 25/30 anonim ***** válasza:
#20 és milyen területen? Illetve 25 év feletti vagy?:D
ma 17:53
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj kérdező, de amit leírsz, az egy komikum, egy vicc. Értelmes ember le se hajol ennyiért, nem hogy "oroszlánként küzdjön" egy ilyen sz . r állásért.

Egy csöves jobban keres, ha napra leszámolod a koldult pénzt.

ma 18:19
 27/30 anonim ***** válasza:
Unokatesóm Pesten segédmunkás építkezésen, napi 25-öt kap és nem számít valami jó pénznek.
ma 18:48
 28/30 anonim ***** válasza:

25

Account Payable. Igen, 29 vagyok!

Sokat kell telefonálni, 3 nyelven, de kb mindegyik ugyanarrol szol: Mikor lesz már fizetve?

ma 18:51
 29/30 anonim ***** válasza:
Kiszámoltam neked kérdező, ez nettó 1500 ft-os bér. Feltéve ha csak napi 8 óra munka heti 5 napban, ha ez mondjuk vmi 10-12 órás gályázás, akkor még szánalmasabb összeg jönne ki. Te itt valamit nagyon csúnyán benéztél. A keletről hozott mosogatók keresnek ennyit manapság feketén. Ezt beállítani valami top bérnek amiért még küzdeni kell, hát enyhén szólva nevetséges.
ma 20:51
 30/30 anonim ***** válasza:
És most látom hogy mindezt állítólag pesten, és még hatalmas tülekedés is volt érte. Mondd kérdező, ez valami munkahelyközvetítő cég propagandája lenne, amit te itt most velünk űzni próbáltál? :D
ma 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!