Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az vajon párválasztásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az vajon párválasztásnál vajon kizáró ok, ha a férfinek túl mély a hangja?

Figyelt kérdés

Hiába tudok választékosan beszélni, meg tök normális a szókincsem, de olyan alpárian mély a hangom, hogy valami rettenet. Anno suliba is mindig csúfoltak érte, azt mondták úgy beszélek, mint egy ősember...

Én főleg már előre felvett hanganyagokon hallom ezt nagyon brutalistán, amikor élőben beszélek nem tűnik úgy, normálisnak hallom a hangom, de az csak azért van, mert én így hallom. Emiatt nem is szeretek beszélgetni idegenekkel, mert nagyon cikinek érzem ezt, változtatni nem tudom, hogyan lehetne a hangszínemen.

ma 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább az a komplexum, amit ez okoz benned.
ma 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Menj el rockernek vagy metálosnak akkor imádni fogják

[link]

ma 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy itt a 2.srác

[link]

Egyik szinesznő is volt aki ugy kezdte hogy suliban a hangjával csufolják aztán befutott sztár lett es imádja mindenki.

ma 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is inkább a suli miatt kialakult komplexusra gondolok. A nők pont hogy szeretni szokták a mélyebb hangszínt. Tegyél velük próbát és meglátod.
ma 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobban örülnél egy nőies hangnak? Kérlek…
ma 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, az ugye megvan hogy suliban sokszor pontosan az miatt cikiznek, ami nekik bejövős, vagy amiért irigyek rád?
ma 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Suliban volt nagyon mély hangú osztálytársunk és eléggé bejött a csajoknak. Fiúk meg mindig cikizik egymást mindenért, felnőttkorban is ezt látom.
ma 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Én imádom a mély hangot. Mi több, a választékos beszédet is.

Biztos vagyok abban, hogy nagyobb hátrány a magas, vékony hang.

Szóval (emiatt) ne add fel!

38N

ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!