Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 120kg vagyok és 188cm magas, kicsit pufók, az nem kizáró ok párválasztásnál?
Figyelt kérdés
Sportolok, de azért van túlsúly. :) A belső értékeim között is találnék hasznosat. :) 26F2011. dec. 10. 07:30
1/10 anonim válasza:
A legtöbb nőnek sajnos kizáró ok. A hasonló testalkatúak között találhatsz sztem olyat, akinek tetszenél. A belső értékek pedig nem érdeklik a nőket.
2/10 anonim válasza:
Ez elég nagy súlyfölösleg. Kb 40 kilót adj le.
3/10 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de esélyeid a kilók függvényében exponenciálisan csökkenek.
4/10 anonim válasza:
nem igaz ez nem kizáró ok.meg kell mutatnod a nőknek hogy benned sookkal több van mint egy izomos üres fejü macsóban.tudom most ez hülyén hangozhat.de a nők sokkal jobban szeretnek egy olyan srácot aki figyelmes és romantikus.egy jó tanács soha ne tarsd magad kevesebbnek másoknál.és ne foglalkozz azzal hogy mások mit mondanak neked.
5/10 anonim válasza:
ide figyelj , ha az a 120 kg tömör izom akkor nincs vele baj.
6/10 anonim válasza:
09:31 Te biztos lány vagy, különben tudnád, h a figyelmesség és a romantika kb. a legutolsó dolgok, amit néztek egy pasiban.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tömör izom, de pl mindig sportolok keményen. Thaibox, kerékpár, sziklamászás. Szóval nem lógnak a párnáim. Csak van felesleg. :)
2011. dec. 10. 11:29
8/10 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy másfél éve van 1 csinos barátnőm, aki 54kg. Nem szenvedek hiányt és nem is keresek senkit. Mindösszesen kiváncsi lennék másokra is.
2011. dec. 10. 11:30
9/10 anonim válasza:
09:56 nem nő vagyok bocsi ha nem fiu.és elmondanám hogy a külsőleg lehetsz szép és vonzó de amikor meg szólasz akkor derülki hogy milyen vagy igazából."NE A SZÉPET A JÓT KERESD S HA MEGLELED ÖRÖKKÉ SZERESD"
10/10 anonim válasza:
nem kizáró ok... barátom 192 cm és 110 kg nem ezen múlik én így szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!