Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a külső nem kiemelten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külső nem kiemelten fontos párválasztásnál (a nők ezt állítják általában) akkor hogyhogy már az is kizáró ok náluk ha a pasi alacsonyabb náluk?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 21:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Uncsiiiiii...

Egyébként 4 és fél vagyok együtt a barátommal,aki 172!cm magas!

Na,erre varjál gombot,Ecsém! :)

2017. okt. 22. 21:08
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Kizáró?

Miért lenne kizáró? Vagyis csak a magam nevében tudok beszélni,de szerintem,ha egy srác 170 cm körül van,az imádnivaló. De nagyon sokan vagyunk ezzel így:)

2017. okt. 22. 21:08
 3/18 A kérdező kommentje:

" 4 és fél vagyok együtt a barátommal,aki 172!cm magas! "

magasabb nálad? ha igen, akkor miről beszélünk? akkor csak engem igazolsz.

2017. okt. 22. 21:10
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Én tetszettem egy fél fejjel magasabb csajnak már. 180 centi vagyok. Szerintem nem mindegyik nőnél kizáró ok.
2017. okt. 22. 21:11
 5/18 A kérdező kommentje:

" Vagyis csak a magam nevében tudok beszélni,de szerintem,ha egy srác 170 cm körül van,az imádnivaló. "

alacsonyabb vagy ennél? mert akkor te is engem igazolsz.

tehát gügyögő, ovis szinten próbálom elmagyarázni :

ha KISEBB nálad a pasi, az kizáró ok?

2017. okt. 22. 21:12
 6/18 A kérdező kommentje:

Egyébként azoknak akik nem értenék mi is a gond :

Nem azzal van itt a gond hogy a nő nem kezd nála alacsonyabb pasival, hanem hogy még le is tagadják hogy ez nagyon fontos.

Hogy borzasztóan fontos a külső.

2017. okt. 22. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Engem jobban vonzanak a velem egymagas vagy nálam alacsonyabb férfiak, mint a magasabbak. 167 centiméter vagyok.
2017. okt. 22. 21:26
 8/18 A kérdező kommentje:

" Engem jobban vonzanak a velem egymagas vagy nálam alacsonyabb férfiak, mint a magasabbak. 167 centiméter vagyok."

10 éve internetem lassan, de ilyet még nem olvastam nőtől.

Misztikus.

2017. okt. 22. 21:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Ez úgy lehetséges, hogy nem igaz a legtöbb esetben.

Számomra például fontos, hogy legalább velem azonos magasságú, de inkább magasabb legyen és vonzódjak hozzá. Volt egy barátom, aki nagyon humoros és jó társaság volt akkor, de olyan szinten hiányzott a vonzalom, hogy megcsókolni sem szívesen csókoltam.

Szóval igen, igazad van. Viszont kivételek vannak.

2017. okt. 22. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Nekem csak a 200cm feletti kézilabdázó, 30cm feletti hímtagú négerek tetszenek. Más férfival nem állok szóba.
2017. okt. 22. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!