Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a külső nem kiemelten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külső nem kiemelten fontos párválasztásnál (a nők ezt állítják általában) akkor hogyhogy már az is kizáró ok náluk ha a pasi alacsonyabb náluk?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Te milyen magas vagy kérdező?

Nekem határozottan az alacsonyabb férfiak jönnek be, 165-175cm. De elég ellehetetlenítő ez az ideál számomra, mert komoly kapcsolatba aligha belemenne egy 165cm magas férfi egy 180cm magas nővel.

2017. okt. 22. 22:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem vannak olyan barátnőim, akik magasabbak, mint a barátjuk.
2017. okt. 22. 23:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Érdekes amiket írtok, az utcán kb évente lehet olyan párt látni ahol a fiú alacsonyabb.
2017. okt. 22. 23:05
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

A hangsúly azon van, hogy nem számít annyira a külső, de azt soha senki nem mondta, hogy egyáltalán nem számít. De, számít! De nem olyan mértékben, hogy csak tökéletes külsejű férfival álljunk szóba.

Nem mellesleg nálam is ez mindig kizáró ok volt, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, max. egy magas. Ami nálam nem nehezen teljesíthető, ugyanis 158 cm magas vagyok, tehát nagyon kevés azon férfiak száma, akik ettől alacsonyabbak. Amúgy a párom 168 cm magas, tehát még 170 cm sincs. Soha nem zavart, hogy nem égi meszelő magasságú.

2017. okt. 23. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Mindenkinek más számít. Nekem nem baj ha nem túl jó képű, az sem baj ha mackós vagy pocakos, de pl a nagyon vékony pasik nem jönnek be. (persze ha beleszeretnék egybe, akkor eltekintenék a vékonyságtól, de nehéz elképzelni)

Szintúgy a nálam alacsonyabbak sem jönnek be, mer azok már gyakorlatilag törpék. (162 cm magas vagyok) Tehát nem gondolom, hogy a külső elsődleges nálam, de van amiből nem engedek. És ez mindenkivel így van. Ettől még nem kergetek elérhetetlen ideálokat.

2017. okt. 27. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"10 éve internetem lassan, de ilyet még nem olvastam nőtől."

Ez a baj. De megszólítani még nem szólítottál mwg egyet sem, jól gondolom?

2017. okt. 31. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszed itt igazat írnak? :)
2017. nov. 7. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy számít a külső... de egyénenként változó, hogy kinek mi számít vonzónak. Elsőre szerintem a külső az, ami megfog, ha valakihez nem vonzódsz fizikailag, akkor felesleges bármit is erőltetni. Ahogy már írta valaki előttem, olyan szinten viszont nem számít, hogy csak "tökéletes" külsejű férfi kell a nőknek. A tökéletes is relatív egyébként.

Nekem tetszett már 173 centis pasi is, a mostani barátom 183. Az én esetemben fontos, hogy magasabb legyen nálam, de mivel én csak 158 centi vagyok, szerintem ez nem olyan nagy kritérium :D Hogy miért fontos... nem tudom. Nálam alacsonyabb pasit talán nem tartanék olyan férfiasnak, mivel egyébként is alacsony vagyok.

25N

2018. márc. 10. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!