Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a lányok, hogy a külső nem érdekli őket, hanem a pasi belseje a fontos, amikor nyilvánvaló, hogy nem így gondolják?
Nálam 60%ban fontosabb a belső mint a külső.. de most gondolj bele, neked sem kellene csúnya, igénytelen, fogatlan, ápolatlan, 120kilós lány..
Ha nem vonzódok hozzá, nem kell. nem tudok vele lenni
Volt olyan hogy nem jöttem össze valakivel pedig külsőre az ideálom volt,de belsőre nagyon nem !
Ezért mondom hogy fontosabb, de azért az is, hogy vonzódni tudjak hozzá és tetszen nekem.. Mert ha nem tetszik mint férfi akkor megette a fene!
A külső is meg a belső is fontos, nem tudom mért kell ezt túl bonyolítani.
Ha valaki egyáltalán nem tetszik külsőre, akkor azzal nem lesz meg a testi vonzalom, ha meg a belső értékek nem passzolnak hamar vége lesz a kapcsolatnak (Persze ez a másik esetben is igaz).
Mindenkinek számít a külső. Ahogy írták előttem, biztos vannak olyan lányok, akikre te sem szívesen feküdmél rá..
Ugyanez van a csajokkal is. Ha nem tetszik nekik valaki, akkor nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!