Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akinek rendkívül fontos az érzelem a szexben?
Én mindig így voltam ezzel. Nem megy a szex csak úgy.
30+ F
Kell hogy a másik iránt többet érezzek mint nemi vágyat, különben nem is áll fel. Nagyon függ nálam az érzelmektől, csupán ösztönösen nem megy mint sokan másoknak.
21
Jelen!
Sosem volt még egyéjszakás kalandom (sajnos vagy nem sajnos)!
Számomra ez olyan mint a zenélés! Kellenek hozzá az érzelmek!
(24f)
Volt már pár egyejszakas kalandom, és másnap úgy éreztem mintha prostival lettem volna, nem tudtam semmit a lányokról, visszagondolva nem is élveztem akármilyen jó csaj volt. Nekem szükségem van arra h ismerjem és vonzodjunk egymáshoz, kiismerjem kívül belül. Hogy tudjam ő mire vágyik és ő is h nekem mire van szükségem.
24f
8-as, ezek szerint te nem tudtad elérni még 1-etlen férfinál se, hogy beléd szerelmesedjen, vagy akár megtartani egyet is...
Elég szar lehet neked hogy ennyire nem becsülnek meg téged, hogy még annyira sem vonzódnak hozzád hogy ez lett a tapasztalatod.
Persze ne vedd átoknak, csak reflektál rád a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!