Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nálam a lényeg az, hogy a nő házasságba veszítse el. Ha 27 évesen teszi, akkor az is jó.
6odikban a buliban a drogdealer Chaddel füvezés után, amíg a vele egyenértékű férfi készül a matematika TZ -re otthon.. na ezt nem támogatom viszont.
Basszus, mintha minden férfi egy ostoba szörnyeteg lenne, csak te lennél jó ember. Képzeld el, a legtöbb ember teljesen normális és ebbe beletartozik, hogy a magadfajtákat emberszámba se veszi. Te nem veszed észre, hogy mennyire undorító, amiket itt írsz?
Csakhogy bosszantsalak, elvégre a disztópiád sose fog megvalósulni, de ha meg is történne, a legtöbb nő előbb válna öngyilkossá.
16 és 18 éves korom között randiztam egy sráccal, vele veszítettem el a szüzességemet. Békében váltunk el, miután elköltözött a családja és egyikünket se érdekelte a távkapcsolat.
20 évesen volt egy rövidebb, féléves kapcsolatom egy sráccal, akivel volt egy közös projektünk. Mindketten tudtuk, hogy rövid távú dolog lesz, így békében váltunk el és a mai napig néha beszélünk.
22 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat (most vagyok huszonöt) és nem vagyunk házasok, azt jövőre tervezzük, de a rendszeres szex alapvető és egymás mellett tervezünk mindketten hosszútávon.
Szerintem normális ember a fentiek egyikével se találna problémát, teljesen általános és ártalmatlan dolgok, de a te kicsi incel fejedben csak azt van benne, hogy azokat a fiúkat, férfiakat szerették és ők szexeltek, míg te nem. Az biztos, csak el kéne gondolkozni a miérteken.
“Mindketten tudtuk, hogy rövid távú dolog lesz”:
Én ha be merem mondani, hogy nem hosszútávra keresek egyből otthagy a nő… nem értem, miért nem látjátok a problémát.
"Én ha be merem mondani, hogy nem hosszútávra keresek egyből otthagy a nő..."
Nagyon jól teszi! Nincs ezzel probléma.😉
Mi mindketten így terveztük, így együtt maradtunk. Nálad nem voltak azonosak a tervek, így inkább nem pocsékolta feleslegesen az időtöket. Mit nem értesz?
25/N
A törvények be nem tartása minden civilizált országban büntetőjogi felelősségre vonást hoz maga után. Szóval neked is ez lenne a sorsod. Én nem vagyok diktátor, a jogállamban hiszek.
Olyan egyenlőség, ahol megszűnik a nők kiváltságos helyzete, és minden ember a számára megfelelő társat tudja megtalálni a pontrendszer és az egyéb ismertetett szabályozások alapján. Látjuk, hova vezetett a szabályozatlan társadalmi környezet: férfiellenes anarchiába.
Csak egy egoista feminista sárkány hiheti azt, hogy ez a nők életébe való beleszólásról szól. Az egész társadalmat, mindkét nemet, a békességet, a jövőnket érintő alapvető problémákról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!