Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nem véletlenül áll tőlem távol a kereszténység, de mint minden, még ez is fejlődik. A Bibliát sem egy olyan korban írták, amiről példát kéne venni annak tekintetében, hogy hogyan bánjunk embertársainkkal.
Ironikus módon az a gondolatvilág, amit az incelek itt előadnak, számtalan ókori kultúrában is nevetséges tárgya lett volna.
Igen, azért Kelet-Ázsiában más volt talán a hozzáállás, igaz, Kínában és Indiában azért megvan annak is a kultúrája, hogy a lánygyermek elutasítandó, elvetendő, csak a fiú legyen, ami Kínában elég komoly demográfiai problémákat fog okozni a jövőben.
A lényeg, hogy a kereszténység is táplálta a nőellenes, káros ideológiát, mondván, hogy a bűnbeesés miatt a nő volt a felelős, miatta vagyunk elátkozva.
És mivel minden nő Éva lánya, minden nő felelős a bűnbeesésért.
Elég beteg gondolat, szerencsére meghaladtuk már ezt a gondolkodást. Egyesek viszont mai napig durván lenézik a nőket, és tárgyként kezelik őket. Vannak, akik mondjuk elég jól néznek ki, ők talán ilyen viselkedéssel is szereznek barátnőt, vagy legalább szexelnek. Hosszabb távon nem tudom, ki tart ki mellettük...
De ezek az incelek, ha kívül-belül rohadnak, nem tudom, mit várnak, melyik nő fogja őket egyáltalán emberszámba venni... nagyon alacsony önbecsülés kell ahhoz.
Magyarul te arra vagy büszke, hogy homokba dugod a fejed és nem veszel tudomást a valóságról. Én ezzel nem büszkélkednék.
Minden nagy történelmi személyiség hasonlóan gondolkodott, mint amit az elején írtál. Tehát ezzel értelmetlen érvelni.
Szerintem az általam felvázolt intézkedéscsomag abszolút tiszteletben tartja a nők szuverenitását. A cél nem a nők elnyomása, hanem a tényleges nemek közti egyenlőség kialakítása, illetve a párkapcsolati piac helyreállítása.
Szerintem nem kellene vallástudományi kérdésekben nyilatkoznod, ha nem értesz hozzá. Azok számára, akiknek releváns a Biblia, magyarul a hívő keresztények számára (kivéve a mindenféle szektát ugye) a Biblia szent könyv és a benne foglaltak Isten szavai. Ilyen formán egy hívő keresztény számára abszolút példamutatást ad a Biblia.
Én nem hazudok. Akik tagadják, hogy a jelenlegi nyugati típusú társadalmakban (köztük a párkapcsolati piacon) feminista, nőközpontú dominancia van, azok egész egyszerűen agymosott birkák. Erről felesleges vitát nyitni. Én szimplán a nemek közti egyenlőséget kívánom elérni.
#3444 a szuverenitásom most van tiszteletben tartva, amikor azzal vagyok akivel akarok, és nem akkor amikor rá lennék kényszerítve olyan hulladékokra mint te aki pénzbüntetésekkel meg effélékkel fenyeget.
Te egy evolúciós zsákutca vagy, úgy is végzed majd. End of story.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!