Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
3427: Szétdolgozod magad, miközben a drogos Chad dugja a nődet.. és nem elég hogy ezt szó nélkül hagyod, de megtámadsz másokat, miközben képviselik az érdekeidet és szeretnének egy olyan társadalmat, ahol például neked is jobb.
Szuper, gratulálok.
"Szétdolgozod magad, miközben a drogos Chad dugja a nődet.."
Te beteg vagy... mi az, hogy nődet? Mondtam, hogy soha nem próbálkoztam senkinél, egy barátnőm se volt. Milyen drogos chad dug milyen nőt akkor, te szerencsétlen?
Ja, hogy azt hiszed, minden férfinek alanyi jogon járna egy nő, csak a gonosz chadek bitorolják őket jogtalanul? Milyen beteg gondolat ez?
"megtámadsz másokat, miközben képviselik az érdekeidet és szeretnének egy olyan társadalmat, ahol például neked is jobb."
Te a kérdező másik profilja vagy? Vagy csak minden incel ilyen idióta?
Nem támadtam senkit. Mindenkivel normálisan beszélek, nem gondolom, hogy bárki az ellenségem lenne közületek.
De ha belém kötsz, akkor nyilván visszatámadok, mint most.
Nekem milyen érdekemet képviseli az, hogy harmadik világból behurcolna nőket, hogy itt több legyen?
Vagy hogy erőszakkal rendelne egymás mellé párokat úgynevezett "szintek" alapján?
Szerinted ez normális hozzáállás? Szerinted mesterségesen normális párkapcsolatokat lehet létrehozni?
Ha valaki alkalmatlan a párkeresésre kinézet, kiállás, belső tulajdonságok alapján, jobban teszi, ha távol marad tőle. Én ezt tettem. Nem ilyen baromságokon agyalok, keserítve a saját életemet és másokét...
Az a baj az incelekkel, hogy egyszerűen képtelenek felfogni és elfogadni, hogy a nők ugyanolyan értő és érző emberi lények, mint a férfiak. Ugyanúgy rendelkeznek a maguk jellemével, életével, vágyaival, céljaival és minden mással, az az embert azzá teszi, ami. Nekik mégis a nők alsóbbrendű lények, akik nem, mint önálló emberek léteznek, hanem mint a férfiak kiegészítői. Nem magukért élnek, hanem a férfiakért (akik persze magukért élnek, nem a nőkért). A #3431-es hozzászólás tökéletes példa erre a gondolkodásra.
Üzenném nekik, hogy olvassanak Sylvia Plath-től, de az ilyen inceleket hol és mikor érdekelte valaha egy nő véleménye? Soha, és ezért nem tudom egyiküket se sajnálni.
#3436:
A bibliai időkben is a férfi tartozékaként kezelték a nőket. A Bibliában ábrázolt kedves istenalak is sokszor mondja, hogy elpusztítom asszonyod, nyájad, elveszem tulajdonodat, mert vétkeztél. Muszlimok, ortodox zsidók, bigott keresztények ma is így gondolkodnak. Azt se tartom kizártnak, hogy vannak ilyen valláskárosultak az incelek közt is. Kb. a tálibok szintjén lehetnek a nőkhöz való viszonyukban, és ez érződik rajtuk, ezért sincs esélyük egynél sem.
Azért bolondok mert át akarják rendezni az egész világot, csak mert nekik nem jó.
Végtelenül betegek.
És így a jó ahogyan most van, isten ments hogy szaporodjanak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!