Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nagyon szánalmas, hogy egyes visszamaradott értelmi képességű emberek nem tudják felfogni, hogy a másik NEM az én fiókom. De ez egyébként az írásképek közti különbségből is egyértelmű.
Igen, szabadon járkálunk. És többen vagyunk, mint gondolod.
Egy-két kiakadásomat leszámítva, mikor felidegesítettetek, szerintem én egyáltalán nem gyűlölködtem. Pláne nem az eredeti téma kapcsán.
Mert, mit teszel?
Én már nem megyek oda senkihez.
Viszont azért nem kell sok ész annak felismeréséhez, hogy az általad is részletezett viselkedés csak ront az incelek helyzetén, ezáltal növelve a számunkat és radikalizálva az incel mozgalmat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!