Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Egy ilyen világban örök szűz és örök szingli maradnék. Senki sem érne annyi kockázatot, hogy tíz évig mellé legyek láncolva, történjen bármi is.
Írom ezt úgy, hogy öt éve vagyok boldog és szerető párkapcsolatban.
25/N
Az ilyen kommentek tökéletesen megmutatják, mennyire beteg, önző és egoista a feminista világkép.
Miért vagyok önző? Mert a saját életemben a saját boldogságomat és saját céljaimat tartom elsődlegesnek? Mert nem az az életem célja, hogy egy férfit elégítsek ki? Áruld már el, miért is vagyok beteg, önző és egoista.
25/N
A 3361-es kommented alapján azért, mert a több éves, elmondásod szerint szerető párkapcsolatban eltöltött idő alatt sem alakult ki benned annyi érzelmi érettség és végső soron empátia, hogy képes legyél felmérni, hogy ténylegesen mi a jó neked (és mellékesen a társadalomnak, a világnak is). A feminista egód miatt képes lennél egy lelki sérült, szexuálisan frusztrált és (tapasztalatból mondom) szomorú életű embert csinálni magadból, inkább minthogy feladd a feminista kiváltságokat.
Egyenlő jogai vannak férfinak és nőnek hosszú idő óta. Tehát akkor be lehet fejezni a feminista boszorkányságot
De legalább nem vagyok feminista.
Sajnos nem.
"Nagyjából 21 éves kor után nincs nagyon változás, max minimális.. egy férfi esetén. Nyilván a nők később érnek, ez viszont a mai feminista világ következménye inkább."
Majd:
"Nyilván ez ma nem igaz, de ennek oka nem az "érettség", hanem a hidegvizes vödör inkább, ami egyetem alatt éri az embert."
Hát ja, nyilván...
Ezeket a dolgokat nagyon hamar felismertem magamban.
Akkor vagyok boldog, ha olyan emberek vesznek körbe, akiket szeretek; a párom, a családom, a barátaim, a közösségek, amelyeknek tagja vagyok. Akkor vagyok boldog, amikor utazok és számomra korábban ismeretlen helyeket fedezhetek fel. Akkor vagyok boldog, amikor alkothatok, amikor megragad az ihlet és művészi motiváció. Akkor vagyok boldog, amikor látom, hogy az elmúlt évek alatt milyen sikereket halmoztam fel, hogy látom, hogy előre megyek és nem hátra.
Nekem ez a jó és az egyetlen életemet arra fogom szánni, hogy mindenki és minden előtt magamnak feleljek meg. Ajánlom, tégy te is így. Talán kevésbé lennél szomorú.
Inkább leszek szexuálisan frusztrált (a lelki sérültség teljesen mást jelent, nem idetartozó fogalom), mintsem egy olyan férfival feküdjek le, akibe már nem vagyok szerelmes, aki már nem kelt bennem vágyat. Maszturbálni és nőkkel kísérletezni még mindig lehetne, bár jobban szeretem a jelenlegi helyzetet, vagyis hogy van egy szenvedélyes és odaadó férfi az oldalamon.
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!