Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Aztán felnevelődik ebben a kommunában egy rakás sérült lelkű, férfigyűlölő nő / feminista férfi. Remek jövőkép.
Senki nem a 100-200-500 évvel ezelőtti viszonyokat érti a hagyományos nemi szerepeken. Egyszerűen a férfias férfi és a nőies nő ideáljáról van szó. Ebbe nem fér bele, hogy egy nő megtagadja a férfi német és inkább beköltözik egy matriarchális kommunába
Senki sem írt kommunáról, ez a te hülyeséged. Vagy az már kommuna, ha néhány nő együtt él... ?
Én is inkább összeköltöznék pár barátnőmmel, minthogy kockáztassak, hogy benne ragadjak egy olyan kapcsolatban, ami évekre tönkre tenne. Eddig csak csodás párjaim voltak, a jelenlegi a legjobb közöttük, de senki sem jós, nem tudhatja, hogy a jövőben milyen lesz a kapcsolat. Én is inkább lemondanék a kapcsolatokra, mintsem, hogy ne léphessek ki egyből, ha az már nem tesz boldoggá. Nem éri kockáztatni. Nem hagynám, hogy bárki beleszóljon a magánéletembe, akkor inkább kiszállok ebből az egészből.
A hippik köszönőviszonyban sincsenek azzal, amiről te írsz. A fiatalok körében népszerű stílusirányzat és mozgalom volt, ami alapvetően a vietnámi háború megszakításáért szólalt fel. Ez nem egy szekta volt.
"Aztán felnevelődik ebben a kommunában egy rakás sérült lelkű, férfigyűlölő nő / feminista férfi. Remek jövőkép."
Én a mai világban kommuna nélkül is boldog leszek, ha fiam születik és őt úgy tudom felnevelni, hogy alapvető számára az egyenjogúság. Úgy, hogy nem kell neki magyarázni a házimunka mibenlétét és könyörögni, hogy kivegye belőle a rèszét. Nem gondolja, hogy a szex alapjog és felismeri, hogy a nő is ember. Nem több és nem is kevesebb annál.
“ha fiam születik és őt úgy tudom felnevelni, hogy alapvető számára az egyenjogúság”:
Én is így voltam nevelve.. most meg itt vagyok. Nem a nevelésen múlik, hanem inkább azon, hogy a gyereknek magától lesz a barátnője, aki mosni tudja az agyát.
Amúgy, ahogy már itt valaki megpendítette, 2-3 együttélő nő még nem kommuna. Az pedig nem a felelősségvállalás előli menekülés, ha valaki a lehetséges (és már megtapasztalt) nagyon szar helyett a középszar megoldást választja. Egy olyan közeget, ahol szeretik és nem korlátozzák, ahol alap a munkamegosztás, nincs kötelező szex, nem szólnak bele a döntéseibe, vagy döntenek helyette, fizikailag biztonságban van és bármikor kiléphet.
Azt nem vagy képes felfogni, hogy egy rossz kapcsolat leépít és bármelyik kapcsolat tönkre mehet 10 év alatt, onnantól pedig rossz kapcsolat lesz. Ha évekig így kell élned, mert kötelező, akkor nem kockáztatsz újra.
"Ha évekig így kell élned, mert kötelező, akkor nem kockáztatsz újra.":
Igen, és 27 évesen nem a Chad szépfiúkat húzod jobbra után, hanem elolvasod a bio -t, végiggondolod, hogy ez a férfi mit hozhat neked, milyen lesz a következő 10 éved vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!