Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3391/4131 anonim ***** válasza:
0%

“Semmit se látsz objektíven, a saját felszínes és értelmetlen gondolataidat erőltetnéd rá másokra.”:

Ezek az én gondolataim, az “equal dating marketes” incelé bocsi

okt. 15. 14:38
 3392/4131 anonim ***** válasza:
3%

“Ha nem engeded meg egy párnak, hogy elváljanak egymástól akkor, amikor ők azt jogosnak tartják, akkor bizony megfosztod őket egy igencsak alapvető joguktól.”:

Maradhattok papíron házasok, de közben külön éltek ha mindketten benne vagytok ebbe (azaz a férfi is)…

A férfi mondjuk benne lesz és nem fog “élni a jogaival”, ha jól választottál

okt. 15. 14:41
 3393/4131 anonim ***** válasza:
75%

Se az exemet, se a páromat nem ismered, így teljesen értelmetlenül hasonlítod őket másokhoz.

Amúgy is, nekem teljes irreleváns, hogy szerinted egy adott incel mennyire értékes. Akkor randizz vele te. Sok boldogságot nektek. Nekem az számít, hogy számomra milyen partner, hogy mi ketten mennyire illünk egymáshoz.

25/N

okt. 15. 14:45
 3394/4131 anonim ***** válasza:
Ennek meg mi ertelme, 3392es? Semmi.
okt. 15. 14:46
 3395/4131 anonim ***** válasza:
0%

3394: Ezer meg ezer válaszban ki lett már fejtve a dolog, meg korábban is az utolsó 3 évben az oldalon. Olvasd vissza.

Egy gyks anti incel feminista barátjánál meg én pl biztos, hogy értékesebb vagyok.

okt. 15. 19:06
 3396/4131 anonim ***** válasza:
89%
Miért lennél az? Mert utálod a nőket és komplexusaid vannak? :D Olyan értékes vagy, hogy senkinek se kellesz?
okt. 15. 19:51
 3397/4131 anonim ***** válasza:
3%

3396: Most ha egy átlagos nő lennél, aki átlagos női dolgokkal foglalkozik, akkor nem kerülne szóba a dolog és a barátod titokban lehetne blackpilled, miközben fenntartja a normáls kapcsolatot veled.

Így vagy színészkedik, vagy egy dark triad, aki 0 -24 gyakorolja a kettős beszédet. Az is lehet, hogy egy egybites gondolkodású agymosott lúzer.. a birkák tudjuk, hogy egy demokratikus társadalomnak nem tesznek jót.

Ha meg Chad lenne a barátod, akkor nem “harcolnál” itt

okt. 15. 20:58
 3398/4131 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy legalább ki tudod verni erre a fantáziádra kérdező (a másfél pipás másik fiókoddal is)? Tehát van valami értelme annak hogy az üres fejedből kipattant ez a szuper megoldáscsomag ami soha az életben nem fog megvalósulni és amivel itt égeted magad és szórakoztatsz minket? 😅 Menj orvoshoz, nem pszichológushoz hanem pszichiáterhez, és kezeltesd magad amíg nem késő mert nagyon nagy bajok vannak a fejedben. Amúgy rohadt cringe hogy ilyenek szabadlábon járkálnak közöttünk...
okt. 15. 21:14
 3399/4131 A kérdező kommentje:

Ez fordítva is igaz. Ha nektek lenne igazatok, már meggyőztetek volna engem és a másik incel kommentelőt is.

Én nem a tévé elől pofázok. Hosszú évekig próbáltam ismerkedni, több száz nőt leszólítottam, olvastam az önfejlesztő anyagokat (PUA, pszichológia stb).

okt. 15. 21:57
 3400/4131 anonim ***** válasza:
92%
Istenem, ti incelek nem szeretnétek valami arctetkót, hogy még csak rátok se kelljen nézni öt másodpercnél tovább? Mi ez az alaptalan gyűlölet, ami szemétként ömlik belőletek?
okt. 15. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!