Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Attól, hogy ma a mai énemhez és életvitelemhez képest jól választok, nem jelenti, hogy nem lesz változás nálam, vagy a másik félnél, ami ellehetetleníti az együttműködést, megkeseríti a mindennapokat.":
Nagyjából 21 éves kor után nincs nagyon változás, max minimális.. egy férfi esetén. Nyilván a nők később érnek, ez viszont a mai feminista világ következménye inkább.
Nyilván hogyha lenne ilyen rendszer, lenne olyan nő, aki 16 évesen belemenne a 10 éves házasságba, mert "szereti" azt a 16 éves fiút, viszont utána a többiek látnák a rossz példát, és ők már nem tennék ezt.
A mai világban ehhez képest a 16 éves nő összejön a "tökéletes" szépfiúval, majd dobja 3 év után (jogosan). A többi nő nem látja a rossz példát, csak a jót és ők is megteszik ugyanezt. Aztán 27 évesen kezdik el azt, amit korábban kellett volna és 35 évesen látját a rossz példát, amikor már túl késő.
A kérdező által felvázolt rendszernek ti csak a közvetlen következményeit látjátok egy bizonyos nő párkapcsolatán, a közvetettet nem. Lehetséges, hogy a nők következő generációja már a gyerekkorában látott példából tanulva (mi lett, amikor a nővére belement a házasságban) jobban választana. A gyerekkorban látott rossz példák következménye akár szexuális vonzalom is lehetne a ma incelnek/lúzernek elkönyvelt férfiak irányába.
Tehát egy 21 éves egyetemista ugyanolyan rövid és hosszútávú célokkal bír, a személyisége ugyanannyira kialakult és ugyanolyan életvitelt folytat, mint egy 30 éves férfi. Asszem nem csak a párkapcsolatokról vannak elrugaszkodott elméletek itt.
Arról kérlek linkelj forrást, hogy a nők érnek később, mert én az egyetemen nem ezt tanultam pszichológiából, de lehet azóta változott a szakvélemény a témában.
"Tehát egy 21 éves egyetemista ugyanolyan rövid és hosszútávú célokkal bír":
Nyilván ez ma nem igaz, de ennek oka nem az "érettség", hanem a hidegvizes vödör inkább, ami egyetem alatt éri az embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!