Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3351/4211 anonim ***** válasza:
100%
Így inkább egy férfival se kezdesz.
okt. 13. 18:24
 3352/4211 anonim ***** válasza:
100%
3350, nem lehet 10 évre előre tervezni. Nem csak az a kapcsolat szar, amiben elvernek, mint a lovat, hanem az is, amiben már legfeljebb csak elviselitek egymást, de már az is idegesít, ahogy a másik levegőt vesz. Nem kell ahhoz tudatos bántalmazás, hogy csak szenvedj egy kapcsolatban. De ezt hiába magyarázom/zuk olyanoknak, akiknek nem volt még kapcsolata, mert valami idilli kép van a fejetekben az egészről. Attól, hogy ma a mai énemhez és életvitelemhez képest jól választok, nem jelenti, hogy nem lesz változás nálam, vagy a másik félnél, ami ellehetetleníti az együttműködést, megkeseríti a mindennapokat.
okt. 13. 18:44
 3353/4211 anonim ***** válasza:
0%

"Attól, hogy ma a mai énemhez és életvitelemhez képest jól választok, nem jelenti, hogy nem lesz változás nálam, vagy a másik félnél, ami ellehetetleníti az együttműködést, megkeseríti a mindennapokat.":

Nagyjából 21 éves kor után nincs nagyon változás, max minimális.. egy férfi esetén. Nyilván a nők később érnek, ez viszont a mai feminista világ következménye inkább.

okt. 13. 18:54
 3354/4211 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért szeretnétek magatok mellé egy nőt, amikor minden szavatokból látszik, hogy mennyire gyűlölitek őket.
okt. 13. 18:56
 3355/4211 anonim ***** válasza:
0%
Baszki még mindig nyomjátok, hallod házasodjatok össze...
okt. 13. 18:57
 3356/4211 anonim ***** válasza:
3%

Nyilván hogyha lenne ilyen rendszer, lenne olyan nő, aki 16 évesen belemenne a 10 éves házasságba, mert "szereti" azt a 16 éves fiút, viszont utána a többiek látnák a rossz példát, és ők már nem tennék ezt.

A mai világban ehhez képest a 16 éves nő összejön a "tökéletes" szépfiúval, majd dobja 3 év után (jogosan). A többi nő nem látja a rossz példát, csak a jót és ők is megteszik ugyanezt. Aztán 27 évesen kezdik el azt, amit korábban kellett volna és 35 évesen látját a rossz példát, amikor már túl késő.

A kérdező által felvázolt rendszernek ti csak a közvetlen következményeit látjátok egy bizonyos nő párkapcsolatán, a közvetettet nem. Lehetséges, hogy a nők következő generációja már a gyerekkorában látott példából tanulva (mi lett, amikor a nővére belement a házasságban) jobban választana. A gyerekkorban látott rossz példák következménye akár szexuális vonzalom is lehetne a ma incelnek/lúzernek elkönyvelt férfiak irányába.

okt. 13. 18:59
 3357/4211 anonim ***** válasza:
100%

Tehát egy 21 éves egyetemista ugyanolyan rövid és hosszútávú célokkal bír, a személyisége ugyanannyira kialakult és ugyanolyan életvitelt folytat, mint egy 30 éves férfi. Asszem nem csak a párkapcsolatokról vannak elrugaszkodott elméletek itt.

Arról kérlek linkelj forrást, hogy a nők érnek később, mert én az egyetemen nem ezt tanultam pszichológiából, de lehet azóta változott a szakvélemény a témában.

okt. 13. 19:00
 3358/4211 anonim ***** válasza:
3%
Utána a munkahelyi viszonyok is megváltoznának. Összességében az egész következménye az lenne, hogy a fiatal nő szexuálisan vonzódna a jól tanuló kocka férfihoz és vele akarna családot alapítani. Még egyetem előtt összeházasodnának és együtt terveznék a jövőt.
okt. 13. 19:01
 3359/4211 anonim ***** válasza:
3%
3357: Egyetemistaként én különböztem a mostanitól, de különbség nem lenne, ha nem találkoztam volna a blackpillel a munkahelyen, ismerkedéskor és persze utána online, amikor végül felmentem az incel fórumokra (miután karrier célból megtanultam tárgyalóképesen angolul ugye)
okt. 13. 19:03
 3360/4211 anonim ***** válasza:
3%

"Tehát egy 21 éves egyetemista ugyanolyan rövid és hosszútávú célokkal bír":

Nyilván ez ma nem igaz, de ennek oka nem az "érettség", hanem a hidegvizes vödör inkább, ami egyetem alatt éri az embert.

okt. 13. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!