Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék idősebb 50-60 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék idősebb 50-60 éves hölgyeket megismerni, akár csak laza kapcsolatra is?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és az érettebb (40 és 50 év fölötti) hölgyek számomra sokkal vonzóbbak, mint bármely korosztály.

A véleményekre és bármi pejoratív megjegyzésre nem vagyok kíváncsi, legyen az én döntések.

Milyen módon tudnék ismerkedni…akár komoly, akár lazább kapcsolatba kerülni ezzel a korosztállyal?

Már voltam kapcsolatban 40 fölötti nőkkel, de az élettársi kapcsolat volt.

ma 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább társkeresőn, ha beírod a bemutatkozásba, hogy te ezt a korosztályt preferálod. Aztán baromi nagy szerencsével találsz pár ilyen korú nőt, akinek van kedve nosztalgiázni, vagy kipróbálná fiatalabbal.

Azt így 24 évesen szerintem ne emlegesd, hogy több élettársi kapcsolatod is volt, mert nem sok jót ígér a jövőre nézve. Semmilyen korosztálynak nem fog tetszeni.

De a legtöbb 40-50+ nő nem hancúrkandúrt keres, főleg nem fiatalabbat, mint a gyerekei.

Élőben...hát inkább ne. Mondjuk nem vagyunk egyformák. Egy dolog, hogy legyezgeti az ember hiúságát, mikor egy gyereke korú fiatal srácnak szemmel láthatóan bejön. De kicsi rá az esély, hogy ezt komolyan venném.

ma 08:24
 2/3 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon is sok 40 feletti keres hancúrkandúrt, nem kell itt szerénykedni..

Otthon apu ül a puha p.csével és ez unalmas. Csak meg kell nézni mindenhol a öregedő nőket, hogy nézik a fiatalokat, már a gimiseket is.

Kolléganőm 57 éves és egy 22 éves srác dugja, na ilyenkor mi van?!

ma 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Én 41 vagyok és erotikus társkeresőn szoktam vadászgatni. Mondjuk nekem nem jönnek be a túl fiatalok, de lehet, hogy vannak fenn olyan nők, akiknek tetszenél.
ma 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!