Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy verjem ki a fejemből ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Néhány hete kezdődött a dolog, néha ugyanis látom a buszon. Eleinte még nem, de ahogy egyre többször láttam, megtetszett. Egy igazi bombanő. Nagyon ritkán mondom ezt nőre, de igazán fullos, 10/10. Azonban pontosan tudom, hogy sosem lenne esélyem nála. Egyszerűen túl jó nő, meg szerintem fixen van pasija amúgy is. Volt már részem plátói szerelemben, még egyet nem akarok...
jan. 20. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ne mantrazd magadban, hogy fullos, meg alomno meg 10/10. Biztosan neki is vannak idegesito, rossz szokasai. Ha nem akarsz platoi szerelmet, akkor koncentralj a rosszra vele kapcsolatban.
jan. 20. 09:52
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
94%
Először a kisebbik fejedből verd ki, majd a nagyobból.
jan. 20. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én is ezt gondoltam a páromról.
jan. 20. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Plátói szerelem amikor csak áll rá és idealizálod? Az csak fellángolás. Elmúlik főleg ha nem táplálod hülyeségekkel.
jan. 20. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Menj oda hozzá és miután a legbrutálisabb módon lekoptatott, túl fogod tenni magad rajta. Feltéve, hogy nem hív rendőrt zaklatás miatt, hogy az ocsmány fejeddel volt pofád odamenni hozzá...
jan. 20. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
2 🤣
jan. 20. 13:14
 7/7 A kérdező kommentje:

😅😅

jan. 20. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!