Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy interneten csak csúnya nőkkel lehet ismerkedni?
Egy ismerkedéssel foglalkozó tréner azt mondta, hogy az internetes társkeresőkön csak csúnyácska, idős, kövér nőkkel lehet ismerkedni. Kifejezetten szép nők azok egyáltalán nincsenek, azok AI által generált kamu profilok hogy vonzzák a férfi előfizetőket, de egyszerűen nem valódiak. Átlagos nők is csak akkor regisztrálnak netes társkeresőre ha valami gond van velük, vagy lelki betegek vagy lájk vadászok és egót növelni mennek fel. Ettől függetlenül néha felbukkanhat átlagos nő is neten, de az vagy problémás, vagy nagyon hamar elkel egy 10/9-10-es férfi által.
Igaz ez? Valóban fedi a valóságot ez a leírás?
Ez egyáltalán nem igaz ebben a formában, de persze biztos valakinek a szemszögéből ez van
Én rengeteget ismerkedtem társkeresőn, jelenlegi barátnőm is onnan van, és hát csúnyának nem mondanám, konkrétan úgy kell lefogni nehogy elvigyék:D, legutóbb is a boltban egy kicsit arrébb mentem, és annyit látok hogy egy férfi leszólítja
Na az exemről nem is beszélve, akire heti szinten írtak random emberek facebookon meg instán, pedig nem is volt igazán aktív. Pl volt egy csávó aki azt mondta fotós, és szivesen csinálna róla fotósorozatot
#2 az a nő, akinek ilyen könnyen megy a társkeresés, minek megy társkeresőre? :D
Mert ott csak a külső a lényeg, vagy miért?
Kedves 3-as
Teli a net gyönyörű társkereső nőkkel. Regisztrációjuk dátuma alapján sokan már tizenéve keresgélnek. Visszaírni viszont a csúnyácskábbak sem szoktak.
A kérdésre válaszolva: Nem igaz az állítás. A kevésbé előnyös külsejű nőkkel sem lehet neten ismerkedni.
Kedves 5-ös!
Jogos a kérdésed irányomba. Sorry, A kérdezőnek válaszoltam.
Nem tudom a választ a kérdésedre. Fogalmam sincs kit keresnek a nők a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!