Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy interneten csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy interneten csak csúnya nőkkel lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egy ismerkedéssel foglalkozó tréner azt mondta, hogy az internetes társkeresőkön csak csúnyácska, idős, kövér nőkkel lehet ismerkedni. Kifejezetten szép nők azok egyáltalán nincsenek, azok AI által generált kamu profilok hogy vonzzák a férfi előfizetőket, de egyszerűen nem valódiak. Átlagos nők is csak akkor regisztrálnak netes társkeresőre ha valami gond van velük, vagy lelki betegek vagy lájk vadászok és egót növelni mennek fel. Ettől függetlenül néha felbukkanhat átlagos nő is neten, de az vagy problémás, vagy nagyon hamar elkel egy 10/9-10-es férfi által.

Igaz ez? Valóban fedi a valóságot ez a leírás?

jan. 20. 01:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem próbálj meg önállóan véleményt alkotni😃
jan. 20. 02:29
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Ez egyáltalán nem igaz ebben a formában, de persze biztos valakinek a szemszögéből ez van

Én rengeteget ismerkedtem társkeresőn, jelenlegi barátnőm is onnan van, és hát csúnyának nem mondanám, konkrétan úgy kell lefogni nehogy elvigyék:D, legutóbb is a boltban egy kicsit arrébb mentem, és annyit látok hogy egy férfi leszólítja

Na az exemről nem is beszélve, akire heti szinten írtak random emberek facebookon meg instán, pedig nem is volt igazán aktív. Pl volt egy csávó aki azt mondta fotós, és szivesen csinálna róla fotósorozatot

jan. 20. 02:45
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

#2 az a nő, akinek ilyen könnyen megy a társkeresés, minek megy társkeresőre? :D

Mert ott csak a külső a lényeg, vagy miért?

jan. 20. 03:10
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 3-as

Teli a net gyönyörű társkereső nőkkel. Regisztrációjuk dátuma alapján sokan már tizenéve keresgélnek. Visszaírni viszont a csúnyácskábbak sem szoktak.

A kérdésre válaszolva: Nem igaz az állítás. A kevésbé előnyös külsejű nőkkel sem lehet neten ismerkedni.

jan. 20. 03:34
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
#4 az én kérdesemre viszont nem valaszoltál, nem tudom, minek szólítottál meg egyáltalán.
jan. 20. 03:38
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 5-ös!

Jogos a kérdésed irányomba. Sorry, A kérdezőnek válaszoltam.

Nem tudom a választ a kérdésedre. Fogalmam sincs kit keresnek a nők a neten.

jan. 20. 03:48
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Te szép barátnős, te hogy nézel ki? Téged vinne valaki? Vagy megint egy olyan sztori ez, ami női szempontból rossz? Szupercsinos nő és átlagos faszika, aki itt dicsekszik azzal, hogy minőségi nőt basz?
jan. 20. 05:17
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Nem kifejezetten. Vannak szep, csinos nok is. Nem a rosszlanyok oldal de vannak csinosak. Te ott labdaba nem rughatsz ezek szerint.
jan. 20. 05:39
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
Mindenkinek más az ideálja.Én nem tartottam magam kifejezetten csúnyának,de amióta a neten ismerkedem,ez a férfiak véleménye mégis.Szóval lehet benne valami:ha egy nő szép és vonzó,a való életben is tud ismerkedni.
jan. 20. 06:00
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Aki szep az minden ferfinak szep. Aki kozepesen szep azok a ferfiak szeperzeken megoszlik. Nincs erdekes arcu no csak az izkesek valtoznak. Nekem pl volt egy nem tul szep baratnom, de az agyban nem volt olyan amit nem csinalt volna meg. Eletem legszebb szexualis elete volt vele, sajnos elment😇😪
jan. 20. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!