Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy interneten csak csúnya nőkkel lehet ismerkedni?
Egy ismerkedéssel foglalkozó tréner azt mondta, hogy az internetes társkeresőkön csak csúnyácska, idős, kövér nőkkel lehet ismerkedni. Kifejezetten szép nők azok egyáltalán nincsenek, azok AI által generált kamu profilok hogy vonzzák a férfi előfizetőket, de egyszerűen nem valódiak. Átlagos nők is csak akkor regisztrálnak netes társkeresőre ha valami gond van velük, vagy lelki betegek vagy lájk vadászok és egót növelni mennek fel. Ettől függetlenül néha felbukkanhat átlagos nő is neten, de az vagy problémás, vagy nagyon hamar elkel egy 10/9-10-es férfi által.
Igaz ez? Valóban fedi a valóságot ez a leírás?
"Ismerkedéssel foglalkozó tréner" 😂
Ember, neked nincs szemed, hogy másnak kell megmondania, hogy mit látsz? Ez a tréner dönti el, hogy neked ki tetszik?
Megérdemled!
AI generált képek, chatbotok, persze, hogy tele van velük az összes társkereső. Ők azok a nők, akik lelkesen írnak vissza, de sose lesz belőle randi. Ők azok, akik miatt elhalnak a beszélgetések a "nem szép" nőkkel, mert hát akad jobb is.
Aztán se te, se a "nem szép" nő nem talál párt. Csak a pasik maradnak tovább, és kergetik az álmot, hogy összejöhet olyan csaj, akivel a múltkor napokig (hetekig, hónapokig) beszélgetett. A nők meg egyszerűen törlik magukat a retekbe.
Ember, minden a pénzről szól! A társkeresők célja az, hogy minél tovább fent maradj és fizess! Nem az, hogy minél előbb társra találj és oda a fizetős kuncsaft.
Brühühü, ráírtam egy nőre, de nem kérdez, nekem meg csak egyszavas válaszokat ad. Na, vajon miért?
Az meg, hogy a valódi nők nem úgy néznek ki, mint egy tini fotómodell, vagy egy AI generált szupernő, szerintem nem jelent meglepetést senkinek. Rajtad kívül...
Apropó: szerinted ha azt keresed, hogy melyik csaj néz ki legjobban, kb mennyi esélyed van párkapcsolatra? Szerinted: illik hozzád egy fiatal, szexi, okos, kedves, jól szituált, jól öltözött, művelt lány?
😂😂😂
Akkor meg nem mindegy, hogy van-e ilyen a társkeresőn? Miért nem olyat keresel, akivel összeilletek? Ja, hogy arra nem áll fel... Akkor beszélgess tovább a chatbottal, hátha el tudod hívni randira.
#11 nagyon jót írsz. Ennyit hozzáfűznék:
"Szerinted: illik hozzád egy fiatal, szexi, okos, kedves, jól szituált, jól öltözött, művelt lány?"
Szerintem a kérdezőt (és a férfiak többségét) rohadtul nem érdekli, hogy a lány okos és művel legyen 😅
A kérdés sem arról szólt, hogy az intelligens nők elkerülik -e a társkeresőket avagy nem :D
De egyébként pacsi, ugyanaz a véleményem, mint neked.
A társkereső az a terep ahol ilyen felállást sose fogsz összehozni. Ott farkastörvènyek vannak. Szóval igen, átlag feletti kinézetű vagyok, egyébként nálam is rendszeresen kezdeményeznek lányok.
És akkor itt kanyarodnék a #3ra válaszolásra. Szimplán lehetőség bővítés. Ha sok lehetőséged van, valami alapján be kell sorolni az embereket, mert hát csak eggyel lehetsz együtt. Innentől kezdve lesz egy ideál ami ennek a sorrendnek a tetején van(jó esetben ezek nem (csak) külsőbeli elvárások), és azt keresed, a megtalálásának esélyét pedig társkeresőn lehet bővíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!