Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 felett a férfiak már ápolónőt keresnek?

Figyelt kérdés

40 vagyok, egy éve váltam el, gondoltam ideje ismerkedni. Aztán most ott tartok, hogy inkább feladom.

A fiatalabb és a velem egykorú férfiak csak szexet akarnak. Mindegy kivel, csak legyen, egyáltalán nem akarnak megismerni. Én inkább egy bensőséges, meghitt barátságot preferálnék, persze szexet és intimitást is beleértve.

Erre leginkább az idősebb korosztály nyitott, a minimum 10-15 évvel idősebbek. Viszont azt látom, hogy ők inkább a kényelemre vágynak. Legyen, aki kiszolgálja őket, viszi a háztartást, meg persze társaságot nyújt. Nem akarnak egyedül maradni. De ezt nem igazán a társaság kedvéért teszik. Legjobb esetben lesz 5 jó évünk, aztán leesik a lábáról és élete hátralévő részében ápolgathatom, mert az a "feleség" dolga. Ja, csak nem úgy, hogy a legjobb éveit másnak adta, vagy 50 éves korig cserélgette a nőket, az utolsó pedig elviszi a balhét és lekapcsolja a villanyt.

Miért erről szól a komoly kapcsolat az idősebb korosztályban?

Úgy érzem, hogy még fiatal vagyok a temetéshez, élvezni akarom az életet, utazgatni, táncolni, szórakozni, közös programokat. Meg persze beszélgetéseket, összebújást, vacsorát főzni neki, hullócsillagokat nézni nyáron.

Miért csak a lélektelen szex és az ingyen bejárónő közt lehet választani?

jan. 20. 11:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%

Én 45 éves vagyok, a saját megélésem az, hogy a 45-55-60 éves korcsoportban személyiségfüggő, hogy mit és hogyan keres, mert a stílus maga az ember. Ennek csak egy része a kora és az ebből fakadó fizikai és mentális állapota.

Randiztam jó karban lévő 60 évessel és nálam ramatyabb egészségi-mentális állapotú 42 évessel, illetve olyanokkal, akikkel nem voltak a motivációink összeegyeztethetőek. Még egy gondolat, nyáron pont azt fedeztem fel, hogy 55+ férfiak kevésbé voltak amortizáltak, mint 55+ nők.

jan. 20. 11:27
 2/33 anonim ***** válasza:
55%

Nem, de 50 felett mások a prioritások, mint 20 vagy 30 évesen.

Ekkor már TÁRS kell. Akire lehet a szó átvitt és akár valós értelmében is támaszkodni.

Meg ugye a Gyakoris hazu..., kommentelők világa nem a valóság!

Idehaza, a fizuk mellett nem lesz nyugis, kényelmes, "Beülök a sportkocsiba, a 22 éves csajommal, és utazgatok Európában." életvitel öreg korunkra.

jan. 20. 11:28
 3/33 anonim ***** válasza:
2-es, szándékosan nem említettem a prioritásokat, mert az azt gondolom, már 35-45 felett is átalakul, így ennyi tolerancia-empátia már kell, hogy legyen a további korcsoport felé is. Nyilván ez egy csomag, élethelyzet, hogy a kereslet-kínálat megfelelő időablakban találkozik-e, kompatibilisek-e egymással. 1-es voltam
jan. 20. 11:34
 4/33 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindegyik keres ápolónőt. Attól függ milyen a személyisége.

Én boldogan segítettem volna egy 50+ -ost ha ápolásra került volna a sor, de mégsem engem választott (több éves ismeretség után). Neki a pénzhajhászás a mindene, van is pénze ha esetleg szakápolóra szorulna (bár sportos életmódot folytat).

Így mivel "a pénz az Istene" nőből is a pénzeset választotta.

Szóval akinek van elég pénze ápolóra az meg más miatt defektes. Nem akar elköteleződni/összeköltözni/házasodni, csak összejárogatós szexelést akar, több vasat tart a tűzben és hasonló problémák.

jan. 20. 12:15
 5/33 anonim ***** válasza:
31%

Te is másnak adtad a fiatal hamvas éveid, aztán egy Tőled fiatalabb pasi ugyanezt mondja, jó, ha van pár boldog évetek, egy egykorú fiatalabbat akar és kap is, tehát Neked maradnak a 45-50 évesek, csak válogatnod kell köztük türelemmel, de nem mind olyan, mint az általad leírtak. 😉

F50.

jan. 20. 12:18
 6/33 anonim ***** válasza:
21%

Egy 40 éves nő az már nagyon nem vonzó, főleg Magyarországon. Még megdugni is az igénytelenek akarják.

Egy 60 éves alkoholista férfivel vannak egy érték szinten. Szóval ha van egy 50 éves pasi aki nyitott lenne veled ismerkedésre és nem teljesen alkoholista, akkor csapj le rá, jobb úgysem lesz.

jan. 20. 12:18
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Köszönjük hatosnak a negyvenes nők nevében, hogy megtudhattuk, hol a helyünk.
jan. 20. 12:32
 8/33 anonim ***** válasza:
20%

7:

Ne vedd magadra, kissé durván fogalmazott csak.... 😉

jan. 20. 12:35
 9/33 anonim ***** válasza:
65%

6. Micsoda? Méghogy egy 40 éves nő nem vonzó? Micsoda egy baromság ez! A legszebb kor a nő életében de lehet 60 éves is vonzó és 25 éves is visszataszító. Pont ,hogy a nők sokkal igényesebbek és jobban odafigyelnek magukra.

52 F

jan. 20. 13:03
 10/33 anonim ***** válasza:
12%

Nem fogalmaztam durván. Egy 40 éves nő, az 65-70 éves férfiakkal van egy szinten a vonzalmi skálán:

[link]

Ha nem akar 25-30 év korkülönbséget, csak 15-20 évet, akkor azoknak az alját kell megcélozni és megengedni hogy alkoholista, nőverő vagy egyéb nagyon defektes legyen.

Aki csak 10 évvel idősebb és nem alkesz, az főnyeremény.

jan. 20. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!