Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3451/4131 anonim ***** válasza:
92%

"Én szimplán a nemek közti egyenlőséget kívánom elérni."

Azzal, hogy kivételezett helyzetbe hozod a férfit és anyagilag ellehetetleníted a nőt... éljen a nemek közti egyenlőség. Apukám szokott poénkodni a testvéries osztoszkodással, na ez a tipikus esete. A fele-fele igazságos legyen bármi a téma, az enyém minden, te meg csinálj amit akarsz nem "egyenlőség".

okt. 17. 00:23
 3452/4131 anonim ***** válasza:

De hogy lenne már egyenlőség, ha betelepítesz többszázezer nőt, egy csomó férfit meg lecsuksz. Így férfiból lesz több, és ugyanaz lesz, mint most, csak fordítva. Ja nem, mert akinek nem jut férfi, az még fizessen is.

Az lesz, hogy a férfiak válogathatnak, egy jó részük elveszi az első nőt, aki elég csóró vagy buta, hogy hozzámenjen, csak hogy mielőbb legyen szex. Ugyanúgy szar kapcsolatok lesznek, mint most, mert a férfiakat sürgeti a farka, a nőket meg a plusz adó. Két év alatt simán kiderül, hogy rosszul választottak, úgyhogy gyerek itt nem lesz, tehát az első gyerek vállalása kitolódik a második 10 évre, vagyis későbbre mint most.

okt. 17. 00:43
 3453/4131 anonim ***** válasza:
Viszont én még mindig le vagyok ragadva ennél a NEET témánál. Akkor ez azt jelenti, hogy férfiak önként kivonják magukat a társkeresésből? Ha ők elég sokan lesznek, akkor jut az inceleknek is nő, nem?
okt. 17. 00:44
 3454/4131 anonim ***** válasza:
1%

3453: A férfiak 60% -ának nincs barátnője, 30% -a pedig teljesen feladta az életet annyira nehéz lett a mai világban bármit elérni.

De nem is véletlen az a történelmi 3453 válasz.

okt. 17. 09:22
 3455/4131 anonim ***** válasza:
5%

“Így férfiból lesz több, és ugyanaz lesz, mint most, csak fordítva. Ja nem, mert akinek nem jut férfi, az még fizessen is.”:

Én ezeket egymástól függetlenül is megvalósítható ötletként dobtam be eredetileg, nem mint egy egységes program. A kérdező meg egy troll aki lemásolta és így adja elő. Voltak más mondatai is, ami szerintem szó szerint tőlem vannak.

okt. 17. 09:25
 3456/4131 anonim ***** válasza:
5%
Vagyis nemtudom hogy troll -e, mert a szintelmélet a kérdező ötlete már. Én pont a szintelmélet helyett akartam valami jobbat.
okt. 17. 09:26
 3457/4131 anonim ***** válasza:
Te és a kérdező ugyanolyan provokatív trollok vagytok. Ugyanaz a szint.
okt. 17. 09:27
 3458/4131 anonim ***** válasza:
3%

“úgyhogy gyerek itt nem lesz, tehát az első gyerek vállalása kitolódik a második 10 évre, vagyis későbbre mint most”:

Az első házasság a nőknek 13 -14 éves kor lenne és ezt határoznám meg a felnőtté válás korhatárának is egyébként.

okt. 17. 09:28
 3459/4131 anonim ***** válasza:
4%
3457: Oké, de ennyi válasz más kérdés alá nem jött. Mégis csak van mögötte valami, ha ez a kérdés ennyivel sikeresebb a többi hasonlónál.
okt. 17. 09:31
 3460/4131 anonim ***** válasza:
Egy ilyen világba sose házasodnék meg, az biztos. Inkább kimaradok ebből az egészből.
okt. 17. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!