Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Az első házasság a nőknek 13 -14 éves kor lenne és ezt határoznám meg a felnőtté válás korhatárának is egyébként."
Most kibújt a szög a zsákból, kis türelmetlen. Gerjedsz a gyereklányokra, ismerd csak be!🐻
“Gerjedsz a gyereklányokra, ismerd csak be!”:
Korábban homoszexuális voltam és a Chadekre gerjedtem. Most meg azt írjátok, hogy a gyereklányokra. Az igazság az viszont, hogy instagrammon 25 -28 éves nőkre (beismerem) nyáladzok, ahogy láttátok 1000 kommenttel ezelőtt is.
Ettől függetlenül személyes véleményem, ahogy 2000 kommentel ezelőtt írtam, hogy a felnőtté vállás kitolása nem volt jó ötlet.
“13 év, az nem is legális életkor, szimpla nemi erőszak, ha 18+-os férfi szexel ilyen korú lánnyal... 14 perste már legális”:
Az első menstruáció után legyen legális szerintem, DE maximum 20 év korkülönbség ellenében.
3475, nekem az első menstruációm általános 6.-ban volt cirka 12 évesen. Mennyire reális, hogy egy 32 éves felnőtt, dolgozó férfihez hozzáadjunk egy általános iskolás kislányt, had kezelgesse.
Ti szörnyen betegek vagytok.
A valóságban meg 19 évesen veszítettem el (7 évvel a szerinted reálishoz képest) a 28 éves párommal, akivel addigra fél éve jártunk és még ő is túlkoros volt hozzám.
"Mennyire reális, hogy egy 32 éves felnőtt, dolgozó férfihez hozzáadjunk egy általános iskolás kislányt, had kezelgesse."
Középkorban, uralkodócsaládoknál voltak ilyen szokások például... egészen beteg mai szemmel nézve. Durva, hogy vannak, akik ezt ma, 2024-ben is támogatnák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!