Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3521/4125 anonim ***** válasza:
Szóval sose fogjuk megtudni, mit jelent a szexualizálás?
okt. 17. 21:26
 3522/4125 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h egy orvosnak látnia kellene....
okt. 17. 21:28
 3523/4125 anonim ***** válasza:
3521 nem ide, bocsi ❤️
okt. 17. 21:37
 3524/4125 anonim ***** válasza:
95%
A kérdezőt kell látnia egy orvosnak. 😊
okt. 17. 21:53
 3525/4125 A kérdező kommentje:

Jártam pszichológushoz, ha erre gondolsz. Persze tudom, az nem orvos, de mentálhigiénés szakember mégiscsak.

okt. 18. 08:54
 3526/4125 anonim ***** válasza:
100%
3525 jól láthatóan lóf@szt sem ért. Ha meg akarod oldani a problémáidat, nem azt kell várni, hogy majd a pszichológus egyedül megcsinálja, hanem neked is bele kéne adni... Bár én az ilyen mentálosok helyében zártosztályra rakattalak volna már.
okt. 18. 12:13
 3527/4125 anonim ***** válasza:
93%
Nem csoda, hogy senkinek nem kellenek ezek az incelek. Gyomorforgató, ahogyan írtok, ahogyan még csak emberként sem tudtok a nőkre tekinteni, ahogy másokon kéritek számon a magánéletüket. Meg is érdemlitek a magányotokat és a nyomorotokat, hiszen láthatóan bőven megdolgoztatok értük.
okt. 18. 12:28
 3528/4125 A kérdező kommentje:

Nem unalmas még ez a szöveg? Legalább 30 kommentben fejtettem ki hosszasan, hogy mennyi mindent tettem a fejlődéséért, önfejlesztésért, változásért. Csakhogy nem ezzel volt/van a probléma, mint az bebizonyosodott.

okt. 18. 16:17
 3529/4125 anonim ***** válasza:
86%
Láthatóan nem tettél eleget. 😉 Mert csak ezzel van a baj.
okt. 18. 16:51
 3530/4125 anonim ***** válasza:

"Nem unalmas még ez a szöveg? Legalább 30 kommentben fejtettem ki hosszasan, hogy mennyi mindent tettem a fejlődéséért, önfejlesztésért, változásért. Csakhogy nem ezzel volt/van a probléma, mint az bebizonyosodott."

Hát figyelj, amíg ilyen hülyeségeket fogalmazol meg, mint a kérdésedben augusztus elején, addig a lényegi problémáid nem mondhatni, hogy megváltoztak. Ha a nőket továbbra is tárgyként kezeled, és incel eszméket képviselsz, nem leszel vonzó számukra.

Hogy mitől leszel az, abban nem én fogok tanácsot adni, mivel mint írtam már, soha nem volt barátnőm 27 évesen, de biztos, hogy így nem. Felejtsd el az incel kultuszt, vedd emberszámba a nőket, aztán egyből jobb esélyeid lesznek.

okt. 18. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!