Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Jártam pszichológushoz, ha erre gondolsz. Persze tudom, az nem orvos, de mentálhigiénés szakember mégiscsak.
Nem unalmas még ez a szöveg? Legalább 30 kommentben fejtettem ki hosszasan, hogy mennyi mindent tettem a fejlődéséért, önfejlesztésért, változásért. Csakhogy nem ezzel volt/van a probléma, mint az bebizonyosodott.
"Nem unalmas még ez a szöveg? Legalább 30 kommentben fejtettem ki hosszasan, hogy mennyi mindent tettem a fejlődéséért, önfejlesztésért, változásért. Csakhogy nem ezzel volt/van a probléma, mint az bebizonyosodott."
Hát figyelj, amíg ilyen hülyeségeket fogalmazol meg, mint a kérdésedben augusztus elején, addig a lényegi problémáid nem mondhatni, hogy megváltoztak. Ha a nőket továbbra is tárgyként kezeled, és incel eszméket képviselsz, nem leszel vonzó számukra.
Hogy mitől leszel az, abban nem én fogok tanácsot adni, mivel mint írtam már, soha nem volt barátnőm 27 évesen, de biztos, hogy így nem. Felejtsd el az incel kultuszt, vedd emberszámba a nőket, aztán egyből jobb esélyeid lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!