Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3561/4121 anonim ***** válasza:
93%
Nem hoztál te egy tényt sem, csak incel baromságokat.🙂👍
okt. 19. 13:53
 3562/4121 anonim ***** válasza:
12%

3556: Igen. Inceleknél van még a Neetmaxxer kifejezés is. Az olyan férfire használják, aki szándekosan nem dolgozik és nem jár egyetemre se mert nincs barátnője.

A legtöbb neetmaxxert a szülei tartják el, de az igazi kemény arcok azok, akik valahogy elérték, hogy rokkantsági segélyt kapjanak, ami Kanadában például elég magas összeg.

okt. 19. 13:55
 3563/4121 anonim ***** válasza:
16%

“Emberileg lehet hogy kedvelték, de aki háztartásról és sütireceptekről beszél a nőkkel, azt sosem fogják férfinak tekinteni.”:

Ez cope viszont. A nők szeretik, ha a férfi süt és ételt ad nekik. Benne van az ösztönükben.

okt. 19. 13:57
 3564/4121 anonim ***** válasza:
93%
3562, számomra új volt a kifejezés. De kit büntetnek azzal, hogy ők maguk éhen halnak, ha anyu nem segít? Ez hogy lehet életcél?
okt. 19. 14:14
 3565/4121 anonim ***** válasza:

Az, amit te férfigyűlöletnek nevezel, az lóf@sz ahhoz képest, amit a beteg incel társaid képesek tenni nőgyűlölet címszó alatt.

Az, hogy mi nem állunk szóba veletek, nem férfigyűlölet, hanem egyszerűen normális, és logikus viselkedés, míg az, hogy ti nem juttok ingyen puncihoz, ezért konkrétan nőket öltök.... Az cseppet sem normális dolog.

okt. 19. 15:35
 3566/4121 A kérdező kommentje:

Nőket ölünk? 🤣🤣 Ezt melyik pizsamádban álmodtad? Milyen nőt öltem meg?

Egyébként de, betegesen gyűlölitek a férfi nemet, és minden erőfeszítést megtesztek a szabad férfi akarat, a férfiasság kiirtásáért.

okt. 19. 20:14
 3567/4121 anonim ***** válasza:
90%

3566

Ez a valóság sajnos...Nézz utána... Nem egy incel ölt nőket.

Mi én nyilvánul meg az, hogy pl személy szerint én gyűlölöm a férfiakat, el akarom venni a szabad akaratukat, meg úgy unblock az egész férfiasságukat?

Kérlek, írd meg, a párommal nagyon kíváncsian várjuk a választ. 😘

okt. 19. 20:18
 3568/4121 anonim ***** válasza:
13%

"De kit büntetnek azzal, hogy ők maguk éhen halnak, ha anyu nem segít? Ez hogy lehet életcél?":

Nem dolgoznak, így csökkentik az ország GDP -jét, aminek eredménye, hogy a gazdaság összeomlik és végre figyelembe veszik a férfiak érdekét.

Én is tudom, hogy ez egy reménytelen vágyálom, amikor a munkahelyek 90% -ára be tudnak importálni bangladeshi férfiakat (ott nem baj, hogy rabszolgákat importálnak, de fülig szerelmes nőket az inceleknek.. na azt már nem).

okt. 19. 20:44
 3569/4121 anonim ***** válasza:
100%

3568 eddig ez a legbetegebb incel "működés", ami szembe jött.

"a munkahelyek 90% -ára be tudnak importálni bangladeshi férfiakat (ott nem baj, hogy rabszolgákat importálnak, de fülig szerelmes nőket az inceleknek.. na azt már nem)."

Ezeket a férfiakat nem más férfiak kezelgetik egy lakásba zárva, hanem pénzt keresnek és mehetnek amerre akarnak.

okt. 19. 20:48
 3570/4121 A kérdező kommentje:

Minek nézzek utána? Az ostoba általánosításodnak? Te ugye nő vagy. Nő már ölt nőt. Akkor én is mondhatom, hogy ti ölitek a nőket. Kb. ennyi értelme van az egész mondanivalódnak.

3552-es kommented nettó általánosító férfigyűlölet volt például. Gondolom te írtad, legalábbis stílus és a pipák száma alapján.

Hol olvastál olyat, hogy az ide érkező nők nem dönthetnek szabadon bármiben is? Párválasztás, házasság stb. terén ugye. Meg hogy kimehetnek-e a lakásból? Beteges fantáziátok van nektek, az biztos.

okt. 19. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!