Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adnàl egy pasinak hogy eldöntse szakítàs utàn hogy szeretné e veled folytatni?
Két perc. Ha nagyon megérné folytatni. Ha vele volt életen legjobb kapcsolata.
Egyébként: aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. Nyáron is, hadd izzadjon a gyökér!
Normális felnőtt ember ezt a szakítás előtt dönti el!
Aki már utána "döntöget" az komolytalan a szememben, igaz én már öreg vagyok az ilyen játszmázásokhoz.
Felnőtt ember mielőtt meghoz egy döntést előtte jól gondolja meg és konzekvensen tartson ki a döntése mellett.
Vannak persze extrém szituációk, pl ha az egyik fél egyetem vagy munkalehetőség miatt évekre messzire elköltözik és azért lesz szakítás, és később újra összejönnek stb. De ez nem ugyanaz a szituáció.
Ha eljutott addig, hogy szakítson velem, onnantól már nincs esélye, hogy ismét velem legyen. Semennyi időt nem kapna a gondolkozásra, ha kimondta a szakítást, akkor kimondta. Ennyi volt.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!