Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időt adnàl egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adnàl egy pasinak hogy eldöntse szakítàs utàn hogy szeretné e veled folytatni?

Figyelt kérdés
ma 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
20 évesen még hónapokat, akár egy évet is, sokkal tapasztaltabban már semennyit, menjen szépen.
ma 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Két perc. Ha nagyon megérné folytatni. Ha vele volt életen legjobb kapcsolata.

Egyébként: aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. Nyáron is, hadd izzadjon a gyökér!

ma 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Aki menni akar, az előtt ki kell nyitni az ajtót. Tizen, huszonévesen még kínlódtam volna az ilyen csikicsuki játszmákkal, már felnőttem érzelmileg és nincs helye a drámának.
ma 12:36
 4/9 anonim válasza:
Nyáron is....😂
ma 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális felnőtt ember ezt a szakítás előtt dönti el!

Aki már utána "döntöget" az komolytalan a szememben, igaz én már öreg vagyok az ilyen játszmázásokhoz.

Felnőtt ember mielőtt meghoz egy döntést előtte jól gondolja meg és konzekvensen tartson ki a döntése mellett.

Vannak persze extrém szituációk, pl ha az egyik fél egyetem vagy munkalehetőség miatt évekre messzire elköltözik és azért lesz szakítás, és később újra összejönnek stb. De ez nem ugyanaz a szituáció.

ma 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakítás után menjen a francba.
ma 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Aki szakítani akar, az szakítson és utána tartson ki emellett. Aki dolgozni akar a kapcsolaton, az nem szakítani fog, hanem tesz azért, hogy közösen megpróbáljunk valamit tenni érte.
ma 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha eljutott addig, hogy szakítson velem, onnantól már nincs esélye, hogy ismét velem legyen. Semennyi időt nem kapna a gondolkozásra, ha kimondta a szakítást, akkor kimondta. Ennyi volt.

25/N

ma 13:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Èn szakítottam vele
ma 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!