Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szakítanál ez miatt vele? Vagy mennyi időt várnál arra, hogy eldöntse mit akar?
Barátom tegnap elment haverjával, az ő barátnőjével, és a csaj még két barátnőjével egy programra. Úgy volt barátom engem is hív, de nem voltam otthon, ő meg nem tudta hamarabb, hogy nem vagyok otthon. Mire haza értem volna (max fél óra) addigra ők már beszervezték a harmadik csajt.
Miután elindultak az után nem is beszéltünk egész nap. Este én írtam rá, hogy akkor most mi van.
Közölte velem, mennyire jól érezte magát, és hogy mivel nem voltam ott nem kellett senkinek a hisztijét hallgatnia.
Elég rosszul esett habár jogos, de nekem meg az esett rosszul, hogy elmegy a haverjával meg 3 csajjal nélkülem valahova és egész nap nem is ír.
Mikor szóba került a szakítás azt mondta nem tudja mi legyen.
Ma egész nap nem beszéltünk. Szintén ezzel a társasággal volt ma is csak máshol.
Szakításra nem nagyon utalt semmi jel, de eléggé rosszul esik, hogy nem keres egész nap és tök jól elvan nélkülem.
Van pár probléma a kapcsolatunkban vele is és velem is. Pár napja még hajlandó lett volna tenni ért, hogy javuljon.
Elég hirtelen haragú ezért zaklatni nagyon nem szeretném. Volt már egyszer hogy megsértődött és nem beszéltünk napokig bár szerintem ez nem állapot.
Szeretem de az ő viselkedése miatt nem tudok benne bízni, mert volt már olyan, hogy ugyan így elment nélkülem valahova és pár hétre szétmentünk mert “jaj én csak hisztizek mindenen és nem tudja velem jól érezni magát”
Tudom hogy ha szakítanánk vissza jönne mert először haragszik az emberre aztán 1-2 hét és akkor esik le neki hogy mi is történt...
Te szakítanál a helyembe vele?
Vagy mit csináljak?
Meddig várjak hogy megtudjam mi lesz?
Ez az ember téged nem szeret, akár mit is mond neked. Csak használ és manipulál.
Ha szeretne nem ment volna el nélküled. Inkább lemondta volna az egész programot, ha a te jelenléted bizonytalan lett volna.
Biztosan kivágnám a helyedben, és visszatérése nem lenne. Nem is lenne értelme.. mert a következő ilyen alkalomnál ugyan ezt tenné, és teljességgel nem érdekli, hogy ez neked hogy esik.
*mennyi időt várnál arra, hogy eldöntse mit akar?
0 másodperc
Ez amúgy nem teljesen igaz. Normális párok között is van, hogy nem a párjukkal mennek valahova. És miért ne érezhetné valaki jól magát a párja nélkül? Aki azt mondja most erre a kommentem hogy bunkó vagyok, az baromira kapcsolatfüggő.
EZZEL SZEMBEN DE:
A pasid viszont bunkó volt, mert hogy mondta, nem kellett hallgatnia a hisztidet.
Én megmondanám neki, hogy tudod, viszlát és nem kell hallgatnod a hisztim többet.
Úgy is látnád hogy reagálna rá. Ha nem keresne, nem vesztettél semmit vele.
"közölte velem, mennyire jól érezte magát, és hogy mivel nem voltam ott nem kellett senkinek a hisztijét hallgatnia."
Te ezek utan gondolkodsz kislany? Vegig sem olvastam ennyi eleg volt.
Jó nem pontosan így fogalmazott hogy örült mert nem kellett a hisztimet hallgatnia. És tény és való felesleges dolgokon is meg tudok sértődni. Azt mondta nagyon jól érezte magát mert nem kellett veszekednie senkivel.
Neki alapból a nyugalom nagyon fontos egy kapcsolatban hogy ne hisztizzen a barátnője felesleges dolgokon. Viszont ha ilyeneket csinál, hogy elmegy nélkülem akkor ez pont jogos volt a részemről.
Neki van jelenleg csak kocsija a csapatból, nem mondhatta le a programot. 😂 Meg amúgy sem tűnik neki fel hogy a nagy barátainak csak ilyenkor jó.
De majd rádöbben hogy csak én voltam neki ott akármi volt senki más
Én ezt nem is értem...
Ne haragudj, de ez nem kapcsolat. És tudod ki miatt? Miattad. Te most Nő vagy, vagy vmi nőimitátor? ... Vagy, lábtörlő... Ebben, hogy lehet meglenni? Mit tud ez a csávó, h te ezt tűröd? Bocsi, de ez nekem magas.
Lehet mar ossze is jott az egyik csajjal, azert van olyan jol el.
Nem hangzik tul jol, amiket irtal rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!