Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szakítanál ez miatt vele? Vagy mennyi időt várnál arra, hogy eldöntse mit akar?
Barátom tegnap elment haverjával, az ő barátnőjével, és a csaj még két barátnőjével egy programra. Úgy volt barátom engem is hív, de nem voltam otthon, ő meg nem tudta hamarabb, hogy nem vagyok otthon. Mire haza értem volna (max fél óra) addigra ők már beszervezték a harmadik csajt.
Miután elindultak az után nem is beszéltünk egész nap. Este én írtam rá, hogy akkor most mi van.
Közölte velem, mennyire jól érezte magát, és hogy mivel nem voltam ott nem kellett senkinek a hisztijét hallgatnia.
Elég rosszul esett habár jogos, de nekem meg az esett rosszul, hogy elmegy a haverjával meg 3 csajjal nélkülem valahova és egész nap nem is ír.
Mikor szóba került a szakítás azt mondta nem tudja mi legyen.
Ma egész nap nem beszéltünk. Szintén ezzel a társasággal volt ma is csak máshol.
Szakításra nem nagyon utalt semmi jel, de eléggé rosszul esik, hogy nem keres egész nap és tök jól elvan nélkülem.
Van pár probléma a kapcsolatunkban vele is és velem is. Pár napja még hajlandó lett volna tenni ért, hogy javuljon.
Elég hirtelen haragú ezért zaklatni nagyon nem szeretném. Volt már egyszer hogy megsértődött és nem beszéltünk napokig bár szerintem ez nem állapot.
Szeretem de az ő viselkedése miatt nem tudok benne bízni, mert volt már olyan, hogy ugyan így elment nélkülem valahova és pár hétre szétmentünk mert “jaj én csak hisztizek mindenen és nem tudja velem jól érezni magát”
Tudom hogy ha szakítanánk vissza jönne mert először haragszik az emberre aztán 1-2 hét és akkor esik le neki hogy mi is történt...
Te szakítanál a helyembe vele?
Vagy mit csináljak?
Meddig várjak hogy megtudjam mi lesz?
Az egy dolog, hogy a páros csinálnak időnként külön programokat is. Mi is szoktunk.
De ne már, hogy fél órát nem tudott volna várni.. Nem voltál otthon. 21. században mindenkinek van mobilja, nem tudott volna keresni, mikor érsz haza?
Nem egy alkalom a baj, csak a fentiekből vélhetően jogosak némiképp a hisztik, ha mindenben enynire "figyelmes" és törődő veled... Ha annyira szeretne, nem felejtene el hívni téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!