Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?

Figyelt kérdés
Barátnőmet amikor megismertem mindig figyelt az alakjára, viszont pár hónapja össze vissza eszik, fagyit, édességet stb. Többször kértem hogy kicsit vegyen vissza, igérgette hogy lefog fogyni,de ugyan azt folytatja. Már lassan egy 10 kg-t felszedett pluszba és hiába viszem el mozogni vagy akár teniszezni ő nem hajlandó megmozdulni. Most akármennyire is bunkón hangzik, eljutottunk oda hogy nem tetszik külsőleg és nem szívesen megyek vele strandra se. Nem tudom már neki ennél többször elmondani hogy fogyjon le mert nem vezet sehova az egész. Mindig azt mondja hogy jó odafigyelek, vagy jó majd ősszel.. Mit lehet ilyenkor csinálni? Hiába szeretem már lassan az is kezd elmúlni mert nem betegségből hízik hanem ezt már igénytelenségnek tartom. Valakinek van valami ötlete? 27/F
2018. aug. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd ott! Ha a szeretet és a tisztelet elmúlik, azt nem lehet visszahozni.
2018. aug. 15. 12:51
 2/70 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem inkább valami lelki oka van, hogy így eszetlenül tömi a fejét. Azzal kéne valamit kezdeni.

Hány kg most?

2018. aug. 15. 12:52
 3/70 A kérdező kommentje:
Nem engedi hogy megnézzem a mérleget de egy olyan 70 kg körülre saccolom (163cm-vel..)
2018. aug. 15. 12:53
 4/70 anonim ***** válasza:
80%

És nem történt valami drasztikus változás az életében, vagy csak akár a kedve, vagy a személyisége nem változott?

Vagy nem-e terhes...?

2018. aug. 15. 12:55
 5/70 anonim ***** válasza:
80%

De mi változott?

Mert az fura, hogy eddig odafigyelt, most meg hirtelen le se tojja, nem?! Vagy van pasija, akkor ennyi volt?

Beszélgess vele, az okokról. De ha nem akar változtatni és neked így nem tetszik, akkor ennek ennyi.

2018. aug. 15. 12:55
 6/70 anonim ***** válasza:
8%

Semmit,tipikusan beleült a kapcsolatba.

Igénytelen volt mindig is sajnos.

Én ezeket tenném:

1. Leülnék vele beszélgetni:

- Nézd az a helyzet,hogy nekem így nem tetszel már,nem tudok beindulni rád.

Én egy csinos nővel jöttem össze,ezt így nem tudom tolerálni,tehát jó lenne ha tennél az alakodért mert nem lesz jó vége ennek,ha te majd akkor én is majd akkor fogok szexelni veled ha lefogytál,addig nem lesz szex.

Segítek szívesen de ezt nem tudom tolerálni sajnálom nem jön be.

2. Ha nem segít ez sem,akkor költözz ki mellőle a hálóból,és menj külön.

3. Ha erre se veszi a lapot akkor megmondanám,rendben akkor szeretném ha itt vége lenne és fejezzük be a kapcsolatot.

És ennyi,sajnos ő ilyen mint a nők 90%-a ilyen igénytelen nassoló zabagép,nem is értem aztán majd csodálkoznak,hogy kivágjuk őket vagy megcsaljuk.

Hálistennek az én párom még jobban add magára mert motiválom szépen,plusz tudja magától mit veszíthetne ha nem hozza a szintet.

Próbáld éreztetni vele mit veszíthet,pl:

- Izmos vagy akkor egy jó testű férfit,főleg ha megadtad neki az ágyban is ami kell,meg anyagilag is.

2018. aug. 15. 12:58
 7/70 A kérdező kommentje:
Nem terhes és nem is mond semmit hogy mi az oka csak röhögcsél amikor rászólok hogy ne egyen már megint vagy éjszaka visszaküldöm a szobába hogy nehogy elkezdjen enni akkor meg hisztizik
2018. aug. 15. 12:58
 8/70 A kérdező kommentje:
Én is azért írtam hogy igénytelenség ennek az oka mert már azt is elértük így egy évnél hogy fogat se nagyon most, és már kezdem unni a papolást hogy mire figyeljen oda.
2018. aug. 15. 13:01
 9/70 anonim ***** válasza:
73%
Na az már fúj. Akkor az ő életében a változás tényleg az eligénytelenedés lett, mint egy 60-as bácsinál.
2018. aug. 15. 13:03
 10/70 anonim ***** válasza:
15%

Fújjj kérdező,azt csináld amit írtam.

Plusz puszit se adj neki,de egy undorító már bocsi.

Sőt drasztikusan én akkor a másodikkal kezdeném költözz ki mellőle és ne érj hozzá egyáltalán.

Ha nem veszi a lapot,akkor szakíts,bár én már akkor kidobtam volna ha látom nem figyel annyira magára,azonnal.

Mert akinek szólni kell ott megette a fene,van annyi szexi nő,gondolj erre piacképes vagy,ha eddzel,van egzisztenciád,szexben is megkapta amit kell és ő ezt eldobja akkor huzzon el,egy csóró csöves igénytelen embert érdemel,majd az eltűri te ne tűrd.

2018. aug. 15. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!