Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?

Figyelt kérdés
Barátnőmet amikor megismertem mindig figyelt az alakjára, viszont pár hónapja össze vissza eszik, fagyit, édességet stb. Többször kértem hogy kicsit vegyen vissza, igérgette hogy lefog fogyni,de ugyan azt folytatja. Már lassan egy 10 kg-t felszedett pluszba és hiába viszem el mozogni vagy akár teniszezni ő nem hajlandó megmozdulni. Most akármennyire is bunkón hangzik, eljutottunk oda hogy nem tetszik külsőleg és nem szívesen megyek vele strandra se. Nem tudom már neki ennél többször elmondani hogy fogyjon le mert nem vezet sehova az egész. Mindig azt mondja hogy jó odafigyelek, vagy jó majd ősszel.. Mit lehet ilyenkor csinálni? Hiába szeretem már lassan az is kezd elmúlni mert nem betegségből hízik hanem ezt már igénytelenségnek tartom. Valakinek van valami ötlete? 27/F
2018. aug. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
21%

11-es, 163 cm-vel és 70 kg-val igencsak jó húsban vagy. Én 164 cm, most fogytam le 60 kg-ról 55-re, még 3-at leszeretnék. De nem plöttyre, sportolok évek óta.

46N

Aki így elhagyja magát, mint a kérdező párja is, meg hasonlók, az igenis igénytelen.

2018. aug. 15. 16:13
 52/70 anonim ***** válasza:
10%

51-es na várjál amit dagitól kapni fogsz azt te sem teszed ki az ablakba nyugi ;)))

Azért jó ilyeneet olvasni,téged meg 37-est.

Igen látom vannak még igazi nők,belevaló nők.

Ilyen maradj kérlek.

11-eske megint tanulhatsz.

2018. aug. 15. 16:16
 53/70 anonim ***** válasza:
86%

Nagyjából végignéztem a válaszokat, és azt látom, mindenki köpköd mindenkire, a dagik a soványakra, a sportosak a teltekre... Most komolyan ez a színvonal? Nem csak a súly van, nem kell beszólni sem a kilósoknak, sem a túl könnyűnek tűnő embereknek. Egyrészt jórészt genetika, csontok, hízékonyságra való hajlam, anyagcsere sebessége... Stressz hízlal, depresszió fogyaszt... Tudok olyat, aki volt már életében kövér és kisportolt is, ez nem végleges állapot, és bárki kerülhet a másik oldalra, amit addig pocskondiázott, hogy gebe, meg zsírdisznó.

180/60 kiló alatt, gimiben 62 kg voltam, 22/N

2018. aug. 15. 17:24
 54/70 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem ezt a lepontozosdit és hogy esek azért vitáznak mert magukra veszik.

Nekem pl a magas molett nők tetszenek. De a kérdezőnek meg nem. Ettől senki se lesz jobb vagy rosszabb ember, hogy mi jön be neki.

A probléma nem az, hogy duci, hiszen sok férfinak bejön az alacsony, duci lány, hanem az hogy a kérdező NEM így ismerte meg. Bele kényelmesedett és igénytelen lett. Ez amellett, hogy kiabrándító és elveszti a szexuális vonzalmát még azt is üzeni, hogy az sem fontos neki, hogy a párja vonzódjon hozzá, ami megint csak kiábrándító.

Emellett meg visszatetsző a felháborodás, mert a nőknek sem kevésbé fontos a külső. Nektek sem kell igénytelen, kövér vagy alacsony férfi. Akkor ez visszafele ez miért jelent problémát?

Semmi gond az elvárásokkal, ha ugyanaz nyújtva is van.

2018. aug. 15. 20:53
 55/70 anonim ***** válasza:
63%
33aska is csak akkor tud ugatni,ha van valaki aki osztja az ő véleményét. Mint már mondtam én letudok fogyni,és szép lenni,viszont te egy nyomorult kis senkiházi maradsz örökre 😂😂😂
2018. aug. 15. 21:17
 56/70 anonim ***** válasza:
31%

51-es vagyok újra

Rengeteg az elhízott, kövér ember, és most nem azokról beszélek, akiken van max 5 kg felesleg. Ráfogják a korra, a gyerekszülésre, a genetikára, arra, hogy nincs idejük mozogni. Én is szültem kétszer, de ez nem ok arra, hogy bugyogjon a háj rajtam. Sok az elhízott tizenéves is, de zabálják a chipset, stb. Látom a fiatal, harnincas, meg a velem egykorú kolléganőket, kollégákat, mert nem csak nőkről beszélek, napi több péksüteményt felfalnak csak úgy, ebéd előtt után. És ott tartanak, hogy 90, 100, 115 kg-ok, és sírnak, nem tudnak lefogyni. Hát szerintem meg nem kell megvárni, amíg ennyi túlsúly keletkezik. Az elején kell észbekapni, az első kilóknál. Mert szép lassan abból lesz a több és még több, ahonnan aztán tényleg nehéz visszafordulni.

Úgyhogy visszatérve a kérdéshez, igen, a kérdezőnek igaza van. De tenni te nem tudsz semmit, azt a barátnődnek kell akarnia.

2018. aug. 16. 03:43
 57/70 anonim ***** válasza:
80%
33%-os, elég visszataszító személyiséged van a válaszaid alapján, még akkor is, ha alapvetően igazad van. Hiába van meg a pénz és az izomtömeg, ha mellette egy öntelt s..gfej az illető ez mind édeskevés, a normális (!) nők többsége inkább vonzódik egy kis fölösleggel rendelkező ámde kedves, normális, humoros sráchoz, mint hozzád. De nyilván ha az aranyásókra buksz (gondolom igen), akkor persze ez is elég lehet. És mielőtt nekemtámadsz, a leírtak alapján kilóra pont az ideálod vagyok, úgyhogy nem, nem savanyú semmi.
2018. aug. 16. 06:28
 58/70 anonim ***** válasza:
49%

Továbbra is azt mondom nem az a baj, ha valaki molett. De mikor valaki csak zabál és kifogásokat keres, hogy miért nem mozog legalább mellette az nem normális.

Senki nem mondja, hogy folyamatosan számolni kell a kalóriákat és fél napokat kell az edzőteremben tölteni. De igenis alap, hogy valamit tegyünk az egészségünk (ha már a külső nem számít) érdekében.

2018. aug. 16. 09:54
 59/70 anonim ***** válasza:
58%

A hízás nem igénytelenség. Az pedig, hogy plusz 10 kg-val több, az éppenséggel nudli...

Mit fogsz majd akkor szólni, ha terhes lesz, vagy utána marad rajta? Hm? Te NEM szereted a párodat. Maradjunk ennyiben.

Te csak a külsőségekre mész, és ha a hőn áhított külsőség elillan, neked sem kell.

Te NEM férfi vagy... Csak egy éretlen kis puhapocs.

Ha 200 kilóra duzzadna akkor megérteném. De így nem.

Bár vannak olyanok is, akik mind az anorexiás, mind pedig a 200 kg-s embert nagyon szeretik! Igen, mert a párjuk nem a kilói számától teszi függővé a szeretetét... a vonzalmát. Hanem attól, hogy úgy szereti, ahogy van, bármi történjék is.

Szóval te: nem szereted.

Hidd el, sokan a fél karjukat adnák azért, hogy a barátnőddel legyenek.

Ráadásul ki tudja, lehet, hogy eddig tiszta ridegtartásban volt szegény, és salátákon kellett tengődnie, meg eddzenie, miattad....

Nem normális élet az! Mint ahogy te sem vagy az.

Vannak normális FÉRFIAK, akik úgy szeretik az ember lányát, ahogy van! Punk-tum.

El kell hagyni téged. Én ezt a tanácsot adnám a bnődnek.

2018. aug. 16. 19:45
 60/70 anonim ***** válasza:
15%

Utolsó akkor erre azt mondom.

Bőven igazi szexi csinos nő aki velem akar lenni,aki nem fog elhìzni meg odafigyel magàra.

Tehàt ha merünk szólni puhap_cs vagyunk na pont ezèrt nehèz ma igazi nő talàlni,mert nem lehet nektek szólni?

Tudod vannak nők akik belső èrtèkei mellett a külseje is.

Ha nem tetszik neki,hogy szólok,el lehet húzni.

Bőven akad igazi nő aki velem lenne.

2018. aug. 16. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!