Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?

Figyelt kérdés
Barátnőmet amikor megismertem mindig figyelt az alakjára, viszont pár hónapja össze vissza eszik, fagyit, édességet stb. Többször kértem hogy kicsit vegyen vissza, igérgette hogy lefog fogyni,de ugyan azt folytatja. Már lassan egy 10 kg-t felszedett pluszba és hiába viszem el mozogni vagy akár teniszezni ő nem hajlandó megmozdulni. Most akármennyire is bunkón hangzik, eljutottunk oda hogy nem tetszik külsőleg és nem szívesen megyek vele strandra se. Nem tudom már neki ennél többször elmondani hogy fogyjon le mert nem vezet sehova az egész. Mindig azt mondja hogy jó odafigyelek, vagy jó majd ősszel.. Mit lehet ilyenkor csinálni? Hiába szeretem már lassan az is kezd elmúlni mert nem betegségből hízik hanem ezt már igénytelenségnek tartom. Valakinek van valami ötlete? 27/F
2018. aug. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
44%
Az mióta kövér te elmeháborodott???? 163cm 70kg? én 3cmel vagyok magasabb,és ennyi kiló vagyok,mégis kellek a páromnak,szeret,tisztel és én vagyok neki a legszebb... Te nem normális... Szakíts vele,jobb lesz neki. 23L
2018. aug. 15. 13:08
 12/70 anonim ***** válasza:
37%
És fogat mosol 11-es?
2018. aug. 15. 13:09
 13/70 anonim ***** válasza:
53%
folytatom: de nektek idióta pasiknak csak a pálcika vékony,fullos szőke pcsák kellenek...Szerencsétlenek.. Nektek nem való párkapcsolat.
2018. aug. 15. 13:09
 14/70 anonim ***** válasza:
51%
Képzeld el,szoktam :D
2018. aug. 15. 13:10
 15/70 anonim ***** válasza:
14%

11-es te is kövér vagy már bocs,tuti nem feszes izmos feneked van meg hasad.

Az,hogy a párodnak megfelel az az ő dolga.

Ne haragudj de erre lenne mit mondanom hogy ekkora vagy 23 évesen 70 kiló vagy hááát őőőő nem mondok semmit.

A párom 49-50kg az az ideális amúgy.

Igen mert a te palid eltűri nem mer neked szólni attól még valaki mer és fog is.

Nem lennék büszke a pörsent testedre a helyedben.

2018. aug. 15. 13:11
 16/70 A kérdező kommentje:
Akkor örülök ha a te pasidnak a 100kgnál kezdődik a kövérség
2018. aug. 15. 13:11
 17/70 anonim ***** válasza:
15%

13-es neked meg nem való izmos sikeres önmagára igényes férfi aki mindent elkövet a párjáért,karrierista,heti 5-ször edz megfelelően étkezik.

Igen mivel teszek érte én joggal várom el,hogy a nőnek is kutya kötelessége,cserébe mindene meg van.

2018. aug. 15. 13:12
 18/70 anonim ***** válasza:
9%

Hagyd kérdező sajnos itt látszik amiről a Czibók Laci beszél a mai fiatal nők 90%-a kappan háj,fodros s_gg,vastag zsíros combok.

Fújjjjj,erre nem lennék büszke amúgy.

2018. aug. 15. 13:13
 19/70 anonim ***** válasza:
75%

Rád sem igazán van miért büszkének lenni.

2018. aug. 15. 13:13
 20/70 anonim ***** válasza:
10%

19-es te már csak tudod.

Nem baj van aki büszke rám ezt elhiheted aki tud értékelni ;)

Tudom ha mer egy pasi fellépni az igénytelenség ellen akkor támadják,felőlem nem érdekel vannak nők akiknek alap,hogy tetszeni akarnak a párjuknak,mert tudják értékelni meg tudják mit veszíthetnek.

De majd rájöttök.

2018. aug. 15. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!