Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?
Nyilván egy idő után egy kicsit mindenki "elkényelmesedik" egy kapcsolatban. De ebben az esetben már nem csak erről van szó, ha az alapvető higiéniára nem ad valaki az tényleg igénytelen.
Férfinél is undorító dolog az igénytelenség, de nőnél főleg...
Lehet nem ártana leülni és nem csak kérni, hanem "követelni", hogy kapja össze magát. Nyilván ehhez a feltételek is legyenek adottak (pl. egy kondibérlet, közös futás stb. bármi amit szeret)
Biztos nem terhes?
Tesóm csaja is elkezdett zabálni, hízott is rendesen, és aztán egyszer csak benyögte, hogy ja de, mégis terhes, 12 hetes. Észre se vette, de már nincs mit tenni... Ja, persze.
Ezzel nem értek egyet,hogy picit belekényelmesedik,mert egy kapcsolat olyan mint egy vállalkozás vagy egy munkahely.
Mindig hozni kell a szintet haladnod kell különben elveszíted,kirúgnak.
Hiába támadnak egyesek ez tény.
Mindig tenni kell mindkét félnek a kapcsolatért.
Aki elengedi magát az szerintem is undorító.
Lehet megint lepontozni.
23-as
Én írtam, hogy egy kicsit "belekényelmesedik" az ember, de ez nem egyenlő az igénytelenséggel.
Szerintem egy "normális" kapcsolatban igenis lazulhatok kicsit idővel, pl. otthon abszolút nem sminkelek, csak melegítőben flangálok otthon stb.
Legalábbis én azt gondolom, hogy otthon és a párom előtt had engedjem már el magam egy kicsit.
Adj neki jó sok speedet 😉garantált a fogyás akar egy hónap után is
Viccet félre teve megértem a problémád
Sosem értettem miért nem lehet oda figyelni arra hogy ne hizzon el az ember lánya /fia
Miért kell el lustulni egy hosszabb kapcsolatban. Rengeteg barátnőmon látom én is (24 évesek ők is) hogy több éves kapcsolatban úgy néznek ki mint a támadó kocak. Olyan szép vekonyak voltak erre elhiztak el lustultak pedig meg gyerek sincs. Mi lesz velük ha gyerek is lesz ? Felhízik 120 kg ra?
Enegem is nagyon zavar ha egy kapcsolatban vagyok és az illető kövér lesz elhagyja magát nem figyel magára nem akar nekem tetszeni
Nem tehetek róla de én sem tudok vonzodni egy kövér logó cscsu emberhez akinek hasa van
Én 170 cm vagyok 54 kg. Ennyi voltam kapcsolatban is és egyedülállókent is
Mindig ugyelek arra hogy ne hizzak el mert akkor meg saját magamtól is undorodnek. Pedig én is szeretek édességet enni stb de most már arról is kezdek leszokni próbálok odafigyelni arra hogy egészségesebben egyek
Sok cukor stb árt a bőrnek.
Szerintem ez nem fog változni ha ő nem akarja.
Szerintem fontos egy kapcsolatban hogy kívánatosnak lásson az akivel együtt vagyok. Nem értem a baratnod miért nem látjá ezt és miért nem akar tenni érte hogy neked ő kelljen hogy beindulj rá
Én ha el is hoznék és nem tetszene a paromnak mindent megtennék hogy ezt helyre hozzam és belátnám hogy igaza van. Én sem örülnek hogy pl össze jöttem egy izmos szálkás férfival aztán elítélik pár év és csocsi malac lesz belőle. Én sem tudnék hozza vonzodni és kérnem hogy fogyjon le. Akit szertek megteszem érte
Legalabbbis én így gondolom
N24
11-es igaza van annak aki azt írta kövér vagy. De ezzel nincs is baj, Te jól érzed magad így, a párodnak így tetszel. Gondolom így ismert meg. A kérdező viszont nem így ismerte meg a barátnőjét, nem így szerette meg.
Nyilván az ember elfogadja, hogy (akár a korral, terhesség után) felszalad pár kiló, és ezért nem hagyja ott a párját. De ez nem az az eset, itt a barátnő úgy gondolja, hogy neki már nem kell figyelni és ez az évek múlásával csak rosszabb lesz.
27-es na igen.
Itt lepontozó lànyok lehet pèldàt venni 27-sről,itt kezdődik az igazi nő,aki kell a fèrfiaknak az igazi fèrfiaknak.
Tudom lepontozzátok majd őt is,fàj az igazsàg.
azért az 54kg a 170cm-hez elég anorexiás.
Én 63 vagyok, de legalább van mellem meg fenekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!