Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?
"Bőven igazi szexi csinos nő aki velem akar lenni"
Igazi nő a többi is. Csak a te felfogásod az enyhén szólva kissé más..
És pont a te fajtáddal nem akar senki lenni, CSAK PÉNZÉRT - amit el is árultál -, szóval ne vergődj, akárhányszor is írod le, hogy veled akar lenni az összes nő, nem igaz.
Csak jár a szád, és álmodozol :)))
Téged a pénzedért "szeretnek".
Az pedig nem szeretet, mint tudjuk.
Nekem a te külsőd nem kéne, mert undorodom tőle....
Szóval nyazsgem. A belsőd meg úgy hányinger, ahogy van! Nem is csoda, hogy azért KELL dolgoznod, hogy egy nőt kaphassál érte :))))
Annak a csontgiliszta általános iskola formájúnak úgy ugatsz ahogy akarsz, és megszabhatod neki, hogy járjon konditerembe, sőt, még ő szelfizget.
EGymáshoz illetek.
Csak a különbség annyi, hogy a pénzed nélkül még annak az ócska nőnek se kellenél :)))
#60 teljesen igazad van , de ezt sokan nem értik meg
Szerintem sokkal jobb hogy szól a férfi mi a problémája és ezen tudna változtatni a nő (nem értem ezen miért kell megsértődni )
Én nekem ha szólna a párom azon lennék hogy változtassak mert szeretném ha tetszenek neki
Ahogy ő is megtenne értem.
Szerintem ez fontos hogy a másik kedvére tegyek.
Másik magának is jot tesz vele ha a nő nen hízik el figyel magára ,sportol
Szerintem fordítva a nő sem örülne ha férfi elhizan és hiába szól nem tesz ellene semmit
N24
61-es először is tisztelettel beszèlj a pàromról,mert nem türőm el,plusz nem ugatni szoktunk emberek vagyunk.
Mosd ki a mocskos pofàdat.
Giliszta neked a......,ja bocs nem.
63-as na egy igazi nő,ő legalàbb èrti amit mondok,igen kommunikàció lànyok tudjàtok.
Tudom tudom nektek nem szabad momdani semmit sőt kèrni se,de tűrjön ès fogadja el a pasi mindent.
Mondjuk azt megnèznèm 61-es,hogy a palid behízna nem figyelne oda akkor is így dumàlnàl-e,lesz_rnà,hogy tetszen neked.
Na állj!
Miért is kéne "úgy" beszélni a párodról, ahogy neked megfelel? Hülye vagy??? Úgy beszélek ahogy akarok, és ahogy te is másokkal itt tetted! Nézz először magadba, és szállj magadba, mert nem emberi, ahogy te másokkal, és másokról beszélsz!
Lyuk beszél a gödörből.
Egy végtelenül unintelligens, abszolút tenyérbe mászó típus vagy, amolyan bummfordi, ki ha én nem, nagypofájú senkiházi!
A nők nem szeretnek téged, hanem megtűrnek.
A pénzedért.
Úgy, hogy teperj tovább, és keresd tovább azt a pénzt, hogy legyen hova dugni azt a pici, és impotens farkadat!
Az én kedvesem testalkatához semmi közöd, nem fogsz belőlem kihúzni információkat, sem az életemről hülyegyerek. Jól néz ki, legyen ennyi elég! És akkor is szeretném, ha feljönne rá x kiló! Én nem vagyok olyan sekélyes nulla értékrendű, mint te!!
Szóval kár itt támadni engem, mert a baj veled van, utálnak is az IGAZI nők érte...
65-ös de okos vagy,mindent tudsz rólam.
Tudod mit èlj ebben a hitben,nem szeretnek a nők,ső utàlnak.
Amúgy olvasd vissza amiket írsz:
- hülygyerek
- ugatni
Nagyon nőies vagy ezzel sőt sőt.
Na pà.
Mondjuk az 54 kilót anorexiásnak nevezni. :O
56 kilósan, edzés mellett M-es ruháim voltak. Az mióta anorexiás?
Ha kamu, ha nem kamu, én azt javasolnám hogy üljetek le és beszéljétek meg. És nem azt, hogy akkor jó volna ha lefogyna 10-kgt,hanem hogy mit éreztek egymás iránt.
Nekem ez az, ami nem tiszta...
Te nem vagy hajlandó őt így szeretni, ő pedig már nem akar neked tetszeni.
Mindketten hibásak vagytok,elhanyagoljátok az érzéseket.
Én például egy betegség miatt híztam rengeteget, 1 év alatt 20 kg-t ami borzasztóan sok, ahhoz képest hogy előtte se voltam nádszál vékony (évekkel a hízás előtt ismert meg a párom)
Most már lassan egy éve eszek egészségesen, sportolok rendszeresen, leszoktam a dohányzásról, és alapból vegetáriánus vagyok évek óta. Mégis csak 4kgt fogytam kb 9 hónap alatt. Még nem vagyok egészséges, valószínű a betegségem miatt van, vagyis inkább 100%. Mindent megteszek érte, hogy lemenjen, de ez rengeteg időbe fog telni. De mégis mindennap elmondja a férjem, hogy ő mindenhogy csodálatosnak lát. Ő is hízott egyébként, azért szeretném ha fogyna, amiért én is leakarok fogyni. Az egészségünk miatt. Nem érdekel hogy néz ki, felőlem ha egészséges marad valamilyen úton módon akárhány kiló lehetne. Nekem ő a mindenem, azt akarom hogy idős koromban is mellette ébredhessek fel. Pedig már együtt vagyunk jópár éve.
Ha benned nincs meg ez az érzés, akkor miért vagy egyáltalán vele? Ki akar úgy kapcsolatban élni, összekötni valakivel az életét, aki nem szerelmes, vagy nem táplál nagyon nagyon mély szerelmes érzésből átalakult szeretetet és tiszteletet?
Minek úgy együtt lenni ha semmi ilyesmi sincs a részetekről?
Számomra ez csak időpazarlásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!