Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akar lefogyni és nem hajlandó semmit csinálni?
Nem anorexiàs nagyon csinos,szèp.
Mell mèret nàlam pl sose szàmìtott.
54 kilósan is ha eddzel futez diètàzol lesz s_gged csak az nôiesen izmos feszes lesz.
34-es te meg egy frusztràlt dagika lehetsz. :)))))
Nem èrdekel a szàzalèkod nem kell olvasnod,de reagàltàl rà tehàt làtom betalàlt amit mondtam ès fàj.
Nem vagyok anorexiás , tény mellem kicsi de az a genetika miatt van az ellen nem tudok mit tenni mindig is kicsi mellem volt
Régebben zavart ez de rajottem hogy ne ezzel foglalkozzam hanem azzal ami ellen tehetek. Pl láb has fenék arra edzek rá
Fenekemen azért van mit javítani de rajta vagyok hogy jó legyen feszes és kemény.
Nincs nagy fenekem egy közepes méretű fenék
Combom se túl vékony azért van rajta izom a sok setatol mozgásástol
Egyedül a karom az ami túl vékony ezen is szeretnek majd változtatni
Tudom nem mindenkinek tetszik az ha egy nő vékony , de a kérdező kérte a párját hogy változtasson és a párját ez nem érdekli
Ha elvileg szeretek valakit akkor nekem fontos az hogy kedvében legyek hogy ha meglát akkor be induljon az a kémia. Szerintem ez nem nagy keres a kérdezőtol hogy adjon le pár kg-ot
Pláne hogy 10 kg hízott azért az sok. Nem 1-2kg rol van szo
Kérdező legalább őszintén elmondta a párjának hogy mi a problémája és nem egyből szeretoert futott , pedig megtehette volna de ő vállalta azt hogy őszinte lesz a parjahoz.
Mondom 38-as betalàlt amit írtunk neked de nagyon.
Kiverne meg,tudod ez a baj a magyar nem meri felvàllalni a vèlemènyèt de èn igen ès ez nem mindig esik jól ahogy neked sem làtom.
Igen szerinted nagy pofàm,szerintem meg van önbizalmam ès kimerek àllni a vèlemènyemèrt ès nem bègetek veletek mint egy birka.
Olvasd el 37-es vàlaszàt,tanulj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!