Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakoriak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak a magas izmos férfias pasik manapság?

Figyelt kérdés
Nők általában magas erős férfiakat kedvelik ez teljesen érthető hiszen ennek szaporodás biológiai oka vannak de vajon mennyire gyakoriak? azért a férfiakat többsége magas izmos erős férfias?
febr. 1. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Napi szinten metrózok, azért látok eleget, ritkának nem mondanám.
febr. 1. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Első vagyok, persze kinek mi számít izmosnak, én most nem a fejfújt gymbrokra gondoltam, hanem normálisan izmosakra, akiken látszik azért, hogy foglalkoznak a testükkel, de nincsenek szétgyúrva mint az állat. A nők többségének is szerintem inkább ez jön be, nem az extrémebbek.
febr. 1. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:
2. nyilván erre gondolok én is.... de ilyen jók lennének a magyar férfiak?
febr. 1. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Az én párom is ilyen, bár most kicsit abbahagyta az edzést. Nem kell hogy ki legyen pattintva, legyen egészséges testsúlya és látszon hogy nem okoz gondot két karton víz cipelése.
febr. 1. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Soha nem voltak gyakoriak
febr. 1. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
A kettő külön-külön is ritka, nem, hogy a kettő egyszerre.
febr. 1. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Mind apu testű lesz idővel mert csak a nő megszerzéséig tolják az edzést rengeteg ilyet láttam.

Kevés kivétel van de nekik nem a nő az első hanem maguk miatt mozognak.

febr. 1. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!