Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem értem.. Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem.. Tényleg bennem lenne a hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy lány akivel eljutottunk a csókig és a kézen fogva sétálásig, a rengeteg találkozás, láttam hogy jól érzi magát, nagyon félénk volt végig, de azért oldódott az első talihoz képest rengeteget!

Mindig én csókoltam meg, mert magától egyébként soha nem nyitott úgy felém. Ellenben sokszor kimondta hogy szeret.

Majd egyik napról a másikra 180 fokot fordult, teljesen kedvetlenül válaszolgatott.

Kérdeztem mi a baja, amire a válasza hogy semmi.

Majd mondtma hogy valami csak van.

És ezen felhúzta magát, hogy miért akarom belemagyarázni, hogy van baja ha nincs semmi 🤔

A lényeg hogy mindig nagyon pozitivan viselkedett velem szemben, mindig törődő volt ahogyan én is vele. Tényleg úgy éreztem hogy ő lehet az igazi..

Majd mondtam hogy keressen ha úgy gondolja szeretné megbeszélni.

Vártam egy napot, majd másnap ugyanigy viselkedett. Nem lehetett vele beszélgetni sem, mert flegma volt végig.

Majd jeleztem is felé hogy ez így nem a legjobb, hogy így kommunikálunk..

És annyi az egész sztori vége hogy barátként tekint rám csak, és ez nem is fog soha változni. De itt is elég lekezelően írt..

Majd remélve hogy ténylegesen őszinte lesz, próbàltam megfejteni az igazi problémát, hogy egy baráttal mióta tesz meg ilyen dolgokat. Amire a válasza, gondoltam hogy nem tudod ennyiben hagyni.

Tehát konkrét magyarázatot vagy választ nem kaptam tőle sajnos.

Ellenben én nagyon beleszerettem, és pont emiatt nehéz elengedni is, hiszen válaszok nélkül hagyott..

Mi lehet a gond? Tényleg ennyire én vagyok a rossz? Tényleg baj ha ennyire kedves, figyelmes és törődő vagyok valakivel?

Végig játszott velem? Vagy mi lehet a dolgok mögött?

A múltjában történtek rossz dolgok, amit elmesélt. És amiatt sem gondoltam volna soha, hogy képes ilyen dologra, amennyire hittem mindig benne, és amennyire ártatlannak gondoltam mindig, pont annyira sebzett meg a legvégén..

Hogyan viselkedjek, hogy ne járjak mindig így. Jobb esetben csak pár napig játszanak velem, vagy 1-2 hétig. Ellenben a 2 hónap jelentős időszak volt már.. és csak azt bánom hogy beleszerettem, pont emiatt ilyen nehéz az egész.. Illetve csak én gondolom úgy hogy nem csókolózok olyan emberrel, aki irànt elvileg nem érzek semmit??

Mondjátok meg nekem, hogy mire figyeljek, hogy ne járjak újra így. Mi lehet a gond? Tényleg ennyit vàltoztak az értékrendek? Tényleg ennyire érzéstelenek az emberek? Tényleg ennyire lehetetlen normális párt találni??

tegnap 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Haver ezt nagyon erősen túltoltad! Az hogy mi jár a fejében innen a távolból mi nem tudjuk - te ismered. Mindazonáltal 2 hónap, meg pár csók (jól értem 2 hónap és nem volt szex???) meg nem jelent semmit! Nem köteles elszámolni senkinek, vannak akik 20 év után mennek szét.

Te viszont nekiálltál számonkérni, követelőzni - egyértelműen terhessé váltál a részére. Kezdesz átcsapni zaklatóba, aki nem fogja fel, hogy ő már nem érez semmit. Korrektebb lenne ha megmondaná mi a bibi, de ez még nem jogosít fel senkit arra hogy levakarhatatlan bogáncs legyen.

Annyit írj neki: rendben, akkor majd keress ha úgy gondolod és onnantól nem keresném. S nekiállnék új kapcsolatot felépíteni.

tegnap 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, egyáltalán nem zaklattam. Tiszteletben tartottam a döntését.

Az hogy szerettem volna megtudni az igazat, az más. De mivel nem volt hajlandó elmondani, így elengedtem, és nem írtam többet. De volt szex is, a lakásán ahovà felhívott

tegnap 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:

#2 két hónap nem a világ, te írtad azért nem volt pszichésen teljesen kiegyensúlyozott. Nem tudni mi zajlik a fejében. Simán ilyenkor hagyni kell egy kicsit, de nem zargatni a "demiértdemiért"-tel, s pláne nem számonkérni.

Engedd el ezt a storyt, mást úgysem tudsz csinálni. Ezt megfordítani legfeljebb egy pro tudná.

tegnap 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod. Mindig is hangulat ember volt. Csak a kimondott szavaknak nem èrezte a súlyát ezek szerint. És számomra ez a bosszantó, hogy rengeteg lehetősège lett volna közölni az érzéseit, kérdés hogy mi volt számára màr a valós, és mi a színjàték.
tegnap 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 látod, ő nem az az ember amilyennek te látni szeretnéd! Az érzelmi ingadozást ezerféle dolog okozhatja (ha máskor is jellemző volt rá, akkor lehet bordertől biopolárisig sok minden). Nem vagytok már egy hullámhosszon, engedd el!
tegnap 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de ez a fajta hozzáállás még elég sok éretlenségre utal. De jó hír, hogy ezekből lehet tanulni! :) Mindig van min bukdácsolni.

Nőként azt tanácsolom, hogy ne fektess ennyi figyelmet a másikra, ne lesd ennyire minden kívánságát, mert érzésem szerintem annyira túltolod, annyira meg akarsz felelni a másiknak, hogy az már egy kicsit fullasztó érzés lehet. Nem szabad ennyire pörögni 1 csajon, mert nagyon hamar rá fog unni...

Én azt javaslom, hogy próbáld önmagadat adni, magadat fejleszteni, kicsit kilépni a komfortzónádból, más társaságokba járni, kicsit érdekessé tenni magad.

tegnap 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a válaszod!

Nem mondanám azt hogy túltolom, bàr simán lehet hogy külső szemlélőként úgy látszik! Az viszont igaz, hogy rengeteg figyelmet szentelek annak a személynek akit kedvelek. Viszont ez szimplan a személyiségemnek köszönhető, mindig is ilyen voltam. Mindig is kedves voltam, és mindig is maximalis figyelmet forditottam annak a személynek akit megkedveltem vagy megszerettem. És persze ha valakibe beleszeretek, mert érezteti hogy ugyanannyira fontos vagyok számára, akkor meg esélytelen hogy másképp tudnék állni hozzá. És tudom hogy manapság ez már sok, és unalmas az, aki túlságosan is jó a másikhoz. 🫤 És nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni, mert akármennyi csalódás ért és tört össze, mindig képes voltam felállni ( szerencsére), ellenben ez a jó tulajdonságom mindig megmaradt, hiába tudom hogy pont emiatt használhatnak ki könnyedén, és törhetnek össze. Akkor is ilyen vagyok, amire tényleg nincs ötletem mit tehetnék.

24 vagyok egyébként, és nem tartom magam éretlennek, éppen ellenkezőleg, szerintem egészen jó a gondolkodásom nagyon sok mindenben. Akár az élethez való hozzáállás, gondolok itt pénzügyi dolgokra is. Nagyon tudatosan gondolkodok, mert vannak céljaim, álmaim, amiért nagyon kitartok!

tegnap 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!