Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3531/4121 A kérdező kommentje:

Könnyű úgy beszélni, hogy nem jártad be az életutamat, sőt fogalmad sincs róla.

További kellemes Mátrix-létezést.

okt. 18. 22:16
 3532/4121 anonim ***** válasza:
95%
Hogy lehet ilyen ocsmány, korcs képet ápolni az emberi kapcsolatok működéséről? Semmibe veszed a nőket, aztán még ők a rosszak, amiért kerülnek téged?
okt. 18. 23:08
 3533/4121 anonim ***** válasza:
91%
Legalább másoknak ne próbálj hazudni.
okt. 18. 23:21
 3534/4121 anonim ***** válasza:
95%

Tőled idézek:

"- Meghatározott számú, de kb. 200.000 - 500.000 külföldi nő importálása szegényebb országokból (Kelet-Európa, Afrika, Közel-Kelet, Távol-Kelet)."

Kiszakítanád őket az otthonukból, csak azért, hogy neked itt jobb világ legyen. Ráadásul importról beszélsz, mintha a nő csak egy áru lenne, amit behoznak egy országba.

"A feleség nélküli (tehát szexuális életet nem élő) férfiaknak adókedvezmények, a férj nélküli nőknek 22 éves kor fölött házasságtalansági adó. Ezáltal motiváljuk a nőket a megállapodásra és a szaporodásra (chad jelenség megszüntetése) és könnyítjük a hányatott sorsú incelek dolgát. Ennyi jár nekünk a sok szenvedés miatt."

Ha nem lesz a te és idióta haverjaid felesége, fizessen adót. Kötelezze erre törvény. Aha. Bezzeg az incelnek még adókedvezményt is adjunk, ha már ilyen szerencsétlen.

Ezek után azt mondod, nem veszed semmibe a nőket... Á nem. Csak azt hiszed, azért van a nő, hogy téged szórakoztasson. Neked erre alanyi jogod kell legyen.

Neked nem nő kell, hanem amint írtam már, szexrobot. Az mindig azt teszi, amit akarsz.

okt. 18. 23:30
 3535/4121 anonim ***** válasza:
93%
Egy ilyen világban valóban jobb ötlet lenne egy női komunában élni. Összeállni néhány nővel és meleg férfival, aztán ellenni.
okt. 18. 23:32
 3536/4121 anonim ***** válasza:
94%

És még ő írja nekem, hogy: "További kellemes Mátrix-létezést."

Amikor ő akar egy manipulált álomvilágot létrehozni, ahol úgy kontrollálja a nőket, ahogy neki tetszik. :)

okt. 18. 23:47
 3537/4121 A kérdező kommentje:

"Kiszakítanád őket az otthonukból, csak azért, hogy neked itt jobb világ legyen. Ráadásul importról beszélsz, mintha a nő csak egy áru lenne, amit behoznak egy országba."

Na várjunk. Megint olyan dolgot adsz a számba, amit nem mondtam. Én nem emberrablásról és embercsempészetről beszéltem. Nem is értem, hogyan lehet ilyen aljas hazugságokkal vádolni. Természetesen a nők önként jelentkezhetnének ide egy meghirdetett program keretén belül, sőt anyagi segítséget is kapnának az ide utazáshoz. Nyilván ezekből az országokból a szegényebb réteg jönne ide, és abban biztos lehetsz, hogy egy moldovai putrinál, egy indokínai dzsungelnél vagy egy észak-afrikai sivatagnál 100x jobb életkörülményei lennének Magyarországon. Tehát valójában JÓT tenne a program ezeknek a nőknek. Ez ismét csak egy nagyon egyszerűen és következetesen belátható tény, amit kizárólag a reflexből ajvékoló ultrafeministák utasítanak el.

"Ha nem lesz a te és idióta haverjaid felesége, fizessen adót. Kötelezze erre törvény. Aha. Bezzeg az incelnek még adókedvezményt is adjunk, ha már ilyen szerencsétlen."

Ha megvizsgálod a jelenlegi társadalmi (főleg párkapcsolati) viszonyokat, és azt, hogy mi vezetett idáig, akkor a házasságtalansági adó sajnos szükségesnek tűnik a normális viszonyok kialakításához, legalábbis az elején mindenképpen. Az incelek adókedvezménye mondjuk valóban nem egy objektívan jó dolog, ebben benne vannak a személyes érzéseim is, de összességében még mindig elfogadhatónak tartom.

"Ezek után azt mondod, nem veszed semmibe a nőket... Á nem. Csak azt hiszed, azért van a nő, hogy téged szórakoztasson. Neked erre alanyi jogod kell legyen."

Nem gondolom úgy, hogy alanyi jogom lenne a nőkre. Hosszú éveken keresztül próbálkoztam csajozással, önfejlesztéssel stb. , tehát nem vártam a sült galambra, aktívan tettem a célom eléréséért. Ezt már számtalanszor kifejtettem. És azt is írtam már korábban, hogy minden nő szabadon dönthet a házasságról és a házastársáról, tehát szó sincs arról, hogy bármire is kényszerítve lennénk.

Szíved joga lenne. Csak akkor fizetni fogjátok majd az adót.

A manipulált álomvilág az most van. Én már felébredtem. A Mátrix filmekben is hülyének nézték a felébredőket, és üldözték őket a rendszer szolgái. De nekik volt igazuk. Ahogy most meg nekünk van igazunk. Ezért is fogalmazódott meg a gondolat, hogy bizonyos szempontból az incelek az evolúció következő lépcsőfokán állnak.

okt. 19. 09:34
 3538/4121 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy fizetnék, abban a pillanatban lelépnék az adott országból, hogy ezt akárcsak felvetnék.
okt. 19. 09:54
 3539/4121 anonim ***** válasza:
3539: ezek, amikről fröcsögsz itt, nem eredmények, hanem álmok. A legtöbb helyen azért vannak olyan okosak a törvényhozók, hogy nem hoznak olyan döntéseket, amik 1) gazdaságilag az egész országot tönkreteszik (lásd: a magyar gazdasági viszonyokról nem tudó harmadik világbeli nők behozatala), 2) a nép többségének nem tetszene (szingliadó és hasonló finomságok).
okt. 19. 10:31
 3540/4121 anonim ***** válasza:
65%

Már huszonkét évesen elköltöztem Magyarországról (most vagyok huszonöt), ráadásul egy külföldi férfi a párom, de megnyugtatlak, se az ő országában, se Magyarországon nem valósulna meg ez a borzadalom, amit idevetettél. Egy normális férfi se hagyná, hogy az anyját, a húgát, a barátait és a kollégáit kihasználják; ez ugyanolyan emberiség elleni bűntett, mint a rasszizmus vagy a homofóbia.

Afganisztán való neked, ott sokkal inkább tudnál azonosulni a nők viszonyával, mint Európa bármelyik országában. Komolyan, már a legtöbb ókori kultúrában is nevetséges lettél volna az itt leírtakkal és tényleg nem veszed észre magadat? Trollnak kell lenned, én nem hiszem el, hogy van ennyire ostoba ember. Mindenesetre édesanyádnak (már ha van) megmutathatnád az itt leírtakat, őszintén érdekelne a véleménye és szerintem neki is jobb lenne, ha tudná, hogy a kicsi fia miket korcs képet vall a nőkről.

okt. 19. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!