Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“én NEM érték egyet az incel válaszoló 13-14 éves lányokra tett”:
Nézd meg Western Decline streamjeit.
Én őszintén sajnálom, hogy nincs valós statisztika arról, hogy hány beteges állat él közöttünk.
Nekem amúgy is az az álláspontom, hogy bizalmatlan vagyok, aztán majd meglátjuk potenciális erőszaktevő, bántalmazó, pedofil-e a delikvens, vagy normális. Ez az oldal ezen mindig csak erősít, de szuper lenne általános pszichológiai teszteknek alávetni a felnőtt társadalmat, hogy tudja az ember, milyen a valós arány. Én hajlok rá, hogy a férfiak fele, ha nem több, mint fele ilyen.
Aki szerint a nő alantas, a 13 éves kislány nő és mind a felnőtt, mind a tizenéves fiatal megérdemel bármit, ami vele történik, csak mert nő. És meg is tenne vele bármit, ha nem tartaná vissza a félelem a társadalmi megkülönböztetés, vagy börtön miatt.
Sajnos elég sok incel eljut arra a pontra, hogy már mindegy, milyen életkorú nő, csak nőnemű legyen, így a fiatal lányok felé fordul az érdeklődésük. Konkrétan pedofilokká válnak.
Azért annyit adjunk meg a barátunknak, hogy valószínűleg fogalma sincs, hány évesen mentruálnak a lányok először manapság. Ijesztő, mennyire fiatal életkorban megjön nekik, 9-10 évesen a 12-13 helyett. Szerintem ő még az utóbbi életkorokra gondolt.
“egy mocskos pedofil vagy. Az első menstruációtól ferjhez adnád a gyerekeket.”:
Nem vagyok pedofil és értem a problémát. Mondj olyan számokat, amik jók.
A 12 -13 éves kort azért írtam, mert akkor szoktak elkezdeni szexelni a nők (szigorúan a biológiát vettem alapul, nem a saját vágyaimat). Abba is benne vagyok, hogy egyszerűen legyen teljesenmegtiltva bizonyos kor alatt fiatal nőknek a szex.
Amivel problémám van, az a jelenlegi rendszer, amiben Chad 13 évesen közösen elveszti a szüzességét a velem egy szinten lévő nővel, aztán én 25 évesen legjobb esetben is egy használt rongyot kapok sok kilóméterrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!