Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy van az, hogy itt folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy itt folyton témák az online tárkeresők, de én senkit nem ismerek, aki ilyenen ismerte volna meg a párját? :D Ti ismertek ilyen embereket? Mennyit? Szavazás!

Figyelt kérdés

Szóval Tinder meg hasonlók, ami céliányosan erre lenne.

Random weblap, játék, gyk nem ide tartozik.

jan. 20. 16:52
A kérdező szavazást indított:
Egyet társkeresős párt sem ismerek
Egy párat igen (max 5)
Egy halom ilyet tudok (5 fölött)
31 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Tinderen ismerkedtunk meg a parommal negy eve. 3,5 eve elunk egyutt.

Edesanyamek 5 evvel ezelott ismerkedtek meg.

Egy rajat ilyen par van a kornyezetemben, sokszor jobb kapcsolatuk van, mint azoknak, akik szemelyesen ismertek meg egymast.

jan. 20. 16:58
 2/20 anonim ***** válasza:
11%

Fiatal csinos nőt akinek nincs kölyke, olyat egyet se. Azok valamiért nem szorulnak rá, hogy felregisztráljanak interneten valahová, nem is értem miért.

Akiket viszont ismerek, azok dagadt és/vagy 40 feletti elvált nők, akiknek sikerült összeszedniük teljesen korrekt férfiakat netről.

Az internetes ismerkedés az a mai kor aranybányája a nőknek. Még egy csúnya, dagadt nő is álomnőnek érezheti magát az online térben, mert akkora a túlkereslet rájuk, a Tinder alkalmazásban pl. 9-szer annyi férfi társkereső van mint női.

Férfiként viszont egy nagy szívás. Akár egy 10/8-as férfinak is lehúzhatja az önbecsülését. Férfiként kerüld ezeket az oldalakat.

jan. 20. 17:04
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 gondolom, hogy vannak ilyenek. Csak tényleg még hallomásból sem tudok olyat ismeretségi körben. Szóval kíváncsi vagyok máshol mi ennek a gyakorisága.

Mármint olyanokat tudok, akik tindereztek és szexelgettek is, csak olyat nem akinek ilyenekről van ténylegesen párja.

jan. 20. 17:05
 4/20 A kérdező kommentje:
#2 itt most mindegy, hogy néz ki az illető. Ha te tudsz egy csomót, aki ronda de innen van párja, akkor szavazz arra.
jan. 20. 17:06
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

A nők viszont élvezzék ki nyugodtan, hogy online sokkal értékesebb férfit szedhetnek fel mint amilyenek ők nőben.

Ez a kor csodája. Ez a kor nagy lehetősége nekik. Miért lennék irigy? Van egy jó lehetőség, akkor aki nem él vele, az lemarad a jóról.

jan. 20. 17:07
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
2 exem és a barátnőm:D
jan. 20. 17:17
 7/20 A kérdező kommentje:

#6 jó mondjuk ez trükkös dolog, hogy ugyanaz az ember háromszor számít :D

meg amúgy rájöttem hogy csinálhattam volna finomabbra a kategóriákat, mert az 1 és az 5 között is nagy különbség van.

jan. 20. 17:21
 8/20 anonim ***** válasza:

De miert lettem a valaszom miatt lepontozva ? Azert, mert ott ismertem meg a parom vagy mert ismerek olyat meg, aki szinten?

Ennyi megkeseredett embert. Ha nektek nem jott ossze ott, akkor mas is rohadjon meg egyedul?

jan. 20. 17:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Konkrétan aki párt ismerek, és tartós, azok mind neten ismerkedtek össze.

Nekem is eddig a gimis tini sz.rsagokon kívül minden kapcsolatom úgy lett.

Nem is tudom, hogy lehet ma még a való életben ismerkedni. Én meg ma is divatos szóval "incel" volnék, ha nem lenne a net.

jan. 20. 17:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont 5 ilyen párt ismerek.
jan. 20. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!