Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy itt folyton témák az online tárkeresők, de én senkit nem ismerek, aki ilyenen ismerte volna meg a párját? :D Ti ismertek ilyen embereket? Mennyit? Szavazás!
Szóval Tinder meg hasonlók, ami céliányosan erre lenne.
Random weblap, játék, gyk nem ide tartozik.
Tinderen ismerkedtunk meg a parommal negy eve. 3,5 eve elunk egyutt.
Edesanyamek 5 evvel ezelott ismerkedtek meg.
Egy rajat ilyen par van a kornyezetemben, sokszor jobb kapcsolatuk van, mint azoknak, akik szemelyesen ismertek meg egymast.
Fiatal csinos nőt akinek nincs kölyke, olyat egyet se. Azok valamiért nem szorulnak rá, hogy felregisztráljanak interneten valahová, nem is értem miért.
Akiket viszont ismerek, azok dagadt és/vagy 40 feletti elvált nők, akiknek sikerült összeszedniük teljesen korrekt férfiakat netről.
Az internetes ismerkedés az a mai kor aranybányája a nőknek. Még egy csúnya, dagadt nő is álomnőnek érezheti magát az online térben, mert akkora a túlkereslet rájuk, a Tinder alkalmazásban pl. 9-szer annyi férfi társkereső van mint női.
Férfiként viszont egy nagy szívás. Akár egy 10/8-as férfinak is lehúzhatja az önbecsülését. Férfiként kerüld ezeket az oldalakat.
#1 gondolom, hogy vannak ilyenek. Csak tényleg még hallomásból sem tudok olyat ismeretségi körben. Szóval kíváncsi vagyok máshol mi ennek a gyakorisága.
Mármint olyanokat tudok, akik tindereztek és szexelgettek is, csak olyat nem akinek ilyenekről van ténylegesen párja.
A nők viszont élvezzék ki nyugodtan, hogy online sokkal értékesebb férfit szedhetnek fel mint amilyenek ők nőben.
Ez a kor csodája. Ez a kor nagy lehetősége nekik. Miért lennék irigy? Van egy jó lehetőség, akkor aki nem él vele, az lemarad a jóról.
#6 jó mondjuk ez trükkös dolog, hogy ugyanaz az ember háromszor számít :D
meg amúgy rájöttem hogy csinálhattam volna finomabbra a kategóriákat, mert az 1 és az 5 között is nagy különbség van.
De miert lettem a valaszom miatt lepontozva ? Azert, mert ott ismertem meg a parom vagy mert ismerek olyat meg, aki szinten?
Ennyi megkeseredett embert. Ha nektek nem jott ossze ott, akkor mas is rohadjon meg egyedul?
Furcsa én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Konkrétan aki párt ismerek, és tartós, azok mind neten ismerkedtek össze.
Nekem is eddig a gimis tini sz.rsagokon kívül minden kapcsolatom úgy lett.
Nem is tudom, hogy lehet ma még a való életben ismerkedni. Én meg ma is divatos szóval "incel" volnék, ha nem lenne a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!