Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Korábban egyáltalán nem voltam társasági ember, emiatt randi lehetőségeim sem igen adódtak, bár akkor még nem is igen törekedtem rá, mostanra viszont érettebb lettem és most már jó lenne, de már iskolába sem járok, hogy mondjuk ott lenne valami, munkahelyen meg főként férfiak vannak... Már valamivel nyitottabb vagyok, kevésbé vagyok introvertált, mint korábban, de nem tudom, hogy hol lehetne ismerkedni. Próbáltam online (főképp tinder), de ezzel nem lettem sokkal előrébb, szerintem tényleg igaz, hogy ott nagyon össze kell lenned rakva külsőleg, hogy a csajok jobbra húzzanak. A másik gondolatom volt, hogy utcán leszólitani egy szimpatikus hölgyet. Szerintem férfiként erre senkinek sem lenne ellenvetése, de nők szerintem nem mernek annyira belemenni vadidegen ismerkedésbe (amúgy érthető is). Próbálkozzak inkább máshol? Javaslatokat kérnék.
Én is kb hasonló cipőben járok, online társkeresőket nem szeretem, túl felszínesek. Próbálok eljárni különböző programokra, tánc, túrázás, kulturális programok, hátha akad valami nekem tetsző hölgy. A nyílt utcán nem szólítanék le senkit, azt valahogy kínosnak érezném, biztos van olyan, akinek bejönne, de nem a stílusom.
tegnapelőtt 22:12
2/12 anonim válasza:
adjátok fel, nálatok jobb paliknak se megy
tegnapelőtt 22:20
3/12 A kérdező kommentje:
1# túrázást hogyan képzeljem el? spontán alakult túracsoportok szerveződnek?
tegnapelőtt 22:48
4/12 A kérdező kommentje:
#2 honnan tudod, hogy milyenek vagyunk? Azért mert valaki introvertált, még lehet egyéb területen normális. Sőt vannak nők között is akik azok, de hát ha mindkét fél az, akkor már még nehezebb egymásra találni...
ezen kívül én elmozdultam már kicsit az extrovertáltak felé, nem nagyon, de egy picit...
tegnapelőtt 22:50
5/12 anonim válasza:
Igen, keress rá Fb eseményekre, minden hétvégén van valami, legalábbis Budapest környékén.
tegnapelőtt 22:53
6/12 anonim válasza:
"honnan tudod, hogy milyenek vagyunk?"
onnan, hogyha jól néznél ki, akkor a nők mennének rád
nem neked kéne utánuk loholni, tinderen nem matchelni
tegnapelőtt 23:16
7/12 anonim válasza:
Én álzalában kiverem oszt egy darabig megvaok.
tegnapelőtt 23:24
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ahhoz átlag felettien kell kinézni, hogy a nők menjenek valakire. Amúgy biztosan nem vagyok átlag feletti kinézetű, ez biztos.
tegnapelőtt 23:32
9/12 A kérdező kommentje:
amúgy biológiailag az az alapeset, hogy a férfi lohol a nő után, tehát ebben nemtudom mi a fura. Te szerintem eléggé szerencsés eset lehetsz, ha maguktól eléd járulnak. :)
tegnapelőtt 23:34
10/12 anonim válasza:
A tinder tényleg nem jó, viszont beáraz.
Ha nem húzgálnak jobbra a csajok, akkor nincs elfogadható külsőd.
Így viszont nem is az introvertáltság a fő probléma.
A nők nyilvános helyen való leszólítgatását meg végképp felejtsd el, fentebb írtak miatt.
Olyan helyekre kellene járnod ahol csajok vannak, de hát így..
Sajnos azt látom én is, hogy mai világban ha egy férfinek kell mennie a nők után az már régen rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!