Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek leginkább introvertáltként, ha nem igazán járok bulikba, illetve nincs semmi olyan hobbim, ami társasággal végezendő?

Figyelt kérdés
21 éves egyetemista lány vagyok. Tbh vágyom a kapcsolatra. Az ismerősi köröm elég széles. Konkrétan része vagyok több baráti-haveri társaságnak, de egyszerűen a szerelmi életem, mint olyan nem létezik, sose létezett. És ja, már kezdem magam kellemetlenül érezni zéró tapasztalattal ennyi idősen, és ez a korral egyre rosszabb. Mármint nem azért szeretnék kapcsolatot, hogy ne legyen gáz, hogy nem volt. Csak így ismerkedés terén kicsit szorongom is emiatt.
2023. okt. 29. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Tehát rendszeresen bejársz egyetemre és sok barátod is van, akikkel gondolom találkozol is.

Hát akkor pl kezdhetnéd ezeknél.

És azok a hobbik micsodák, ha szabad tudni?

2023. okt. 29. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Vedd észre azokat a srácokat is, akiknek tetszel, de ők nem néznek ki teljesen tökéletesen! A baráti köreidben több ilyen is van.
2023. okt. 29. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Facebook, introvertált ismerkedő-s csoport.
2023. okt. 29. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!